0 producten € 0,00

Honingraatkarton bedrukken

Honingraatkarton bedrukken doet u eenvoudig bij Reclameland. Dit duurzame plaatmateriaal is eenvoudig te recyclen. Het honingraatkarton is licht van gewicht, maar door de speciale structuur wel ontzettend stevig. Kies een eigen formaat of ga voor een compleet eigen contour. Bij Reclameland bestelt u altijd het honingraatkarton dat bij u past!

Bent u met spoed op zoek naar bedrukt of onbedrukt honingraatkarton? Met een spoedbestelling heeft u het drukwerk de volgende werkdag zelfs al in huis!

Start met bestellen »

  • Twee diktes: 10 mm of 16 mm
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
re-board bedrukken

Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Honingraat bedrukken op eigen formaat

honingraat karton

Bij Reclameland bestelt u altijd honingraat dat wij speciaal voor u op maat maken. Of het nu om een groot of juist een klein bord gaat, alles is allemaal mogelijk. Uw ontwerp wordt haarscherp op één van onze UV flatbed printers geprint. Door de witte en gladde toplaag komen de kleuren helder en realistisch naar voren. Het honingraatkarton kan zowel enkel- als dubbelzijdig bedrukt worden.

Bent u op zoek naar honingraat karton in een eigen vorm? Zo kunt u bijvoorbeeld ook een levensgrote cut out van een persoon laten maken, helemaal op maat gesneden. Ideaal voor op beurzen of evenementen, bij u op kantoor of juist om cadeau te doen. U leest het al: met het honingraatkarton kunt u alle kanten op.

Het honingraatkarton is niet geschikt voor buiten of gebruik in vochtige ruimtes. In dat geval kunt u een eigen reclamebord maken op één van de materialen die ook geschikt zijn om buiten te gebruiken.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Honingraatkarton: duurzaam plaatmateriaal

Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema. Geldt dat ook voor u? Dan is het honingraatkarton echt iets voor u! Het materiaal bestaat volledig uit karton en kan dus ook volledig gerecycled worden.

Honingraatkarton is opgebouwd uit drie verschillende lagen: een kern en aan beide zijden een witte toplaag. Op de toplaag wordt uiteindelijk uw ontwerp gedrukt. De kern, met het kenmerkende honingraatmotief, zorgt voor een ongekend sterke constructie. Hierdoor is het een geliefd materiaal voor vele verschillende toepassingen. Naast instore communicatie, kunt u ook kiezen voor een statafel van karton of een duurzame beursbalie van karton die volledig te recyclen is.

Geschikt voor buiten Dikte Gewicht Max. formaat

Honingraatkarton

honingraatkarton 10 mm bedrukken
10 mm 1600 g/m2 235 x 155 cm

Honingraatkarton

honingraatkarton 16 mm bedrukken
16 mm 1800 g/m2 235 x 155 cm

Ophangen en extra opties

Er zijn verschillende manieren waarop u uw honingraatkarton op kunt hangen. Hieronder zetten wij de mogelijkheden voor u op een rijtje.

honingraatkarton met boorgaten

Honingraatkarton met boorgaten

Kiest u voor de optie ‘boorgaten’, dan wordt het aantal gekozen boorgaten aangebracht in uw honingraatkarton. Hierbij kiest u uit twee verschillende groottes (doorsneden 5 mm of 8 mm) en het aantal boorgaten (2, 4 of 8). De twee boorgaten komen in de twee bovenste hoeken. Selecteert u de 4 boorgaten, dan komen deze in de 4 hoeken. De 8 boorgaten worden, naast de boorgaten in hoeken, evenredig verdeeld over het paneel. Zo weet u altijd zeker dat u het bord stevig en recht op kunt hangen, of dit nu aan het plafond of een muur is.

honingraatkarton met dubbelhaken

Honingraatkarton met bubbelhaken

Door te kiezen voor boorgaten met dubbelhaken (of ook wel plafondhangers genoemd) kunt u het honingraatkarton aan een (systeem)plafond hangen. De plafondhaken steekt u door de boorgaten in de plaat en aan de plafondhangers die u aan het plafond hangt. De hangers zijn verkrijgbaar in vier verschillende lengtes: 15, 30, 50 of 75 cm.

honingraatkarton met ophangplaten

Honingraatkarton met ophangplaten

Met de ophangplaat kunt u uw honingraatkarton als een schilderij aan de muur hangen. Hiervoor hoeft u alleen maar één schroef in de muur te boren en de plaat op de achterzijde van het paneel te plakken. De ophangplaat is in verschillende groottes verkrijgbaar:

  • Ophangplaat 4,5 x 4,5 cm met draagkracht van maximaal 1,5 kg
  • Ophangplaat 7,0 x 7,0 cm met draagkracht van maximaal 3 kg
  • Ophangplaat 10 x 10 cm met draagkracht van maximaal 6 kg
  • Ophangplaat 20 x 10 cm met draagkracht van maximaal 12 kg

Naast de ophangplaten, kunt u ook kiezen voor de ophangstruks. Deze strips plaatst u aan de achterzijde van de plaat, in dit geval het honingraatkarton. Met een maximale draagkracht 7,5 kg is dit een ideale optie om het paneel, zonder boren, netjes aan de muur te bevestigen.

Ronde hoeken

Naast een compleet eigen contour, kunt u er ook voor kiezen om afgeronde hoeken aan uw honingraatkarton aan te laten brengen. Dit kan met een radius van 10 mm, 20 mm, 30 mm of 40 mm.

Honingraat bedrukken met eigen ontwerp

Bij Reclameland laat u het honingraat eenvoudig bedrukken met uw eigen ontwerp. Ideaal voor bijvoorbeeld instore communicatie of andere marketing doeleinden. Er zijn twee manieren waarop u uw eigen ontwerp bij ons kunt aanleveren. Als eerst kunt aan de slag in een extern ontwerpprogramma. Het PDF-bestand, dat voldoet aan de aanleverspecificaties en werktekening, kunt u vervolgens eenvoudig uploaden tijdens het bestelproces.

Heeft u nog geen afbeelding of heeft de afbeelding nog niet het juiste formaat of verhouding? Dan is onze gratis online ontwerptool een goede uitkomst. Hierin kunt u zelf afbeeldingen, logo’s en/of teksten toevoegen en zo een drukbestand op maat maken. Zo laat ook u eenvoudig honingraatkarton bedrukken zoals u dat wilt.