0 producten € 0,00

Infodisplays bestellen

Meer informatie

Voordelen van onze infodisplays:

  • Al vanaf 1 stuks
  • Met of zonder posters
  • Gratis verzending
infodisplays bestellen

Goedkope infodisplays bestellen

infodisplays

Onze infodisplays, ook wel bekend als displays, bestaan eigenlijk uit een kliklijst die met behulp van een standaard rechtop kan staan. Op zoek naar een kliklijst zonder standaard? Kijk dan eens bij onze kliklijsten.

Druk er uw logo, slogan of naam op af en maak een goede indruk. Infodisplays van Reclameland zijn goed geschikt voor winkels om bijvoorbeeld de aandacht te vestigen op aantrekkelijke aanbiedingen.

In hotels kunt u de infodisplays gebruiken als bewegwijzering of als mededelingenbordje voor bijvoorbeeld het zwembad, restaurant of sanitair. Binnen bedrijven gebruikt u ze om bijvoorbeeld mededelingen te doen over tijdelijke wijzigingen binnen het pand.

Om te zorgen dat uw infodisplays zo veilig en efficiënt mogelijk aankomen, worden ze geleverd in drie onderdelen. Met de bijgeleverde inbussleutel monteert u de kliklijst, staander en voet in een handomdraai in elkaar.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Standaard meegeleverd met:

  • inbussleutel
  • transparant PVC-inlegvel
  • standaard/staander
  • voet
infodisplays inclusief posters

Infodisplays inclusief posters

Direct posters met een actie, mededeling of gewoon een mooie afbeelding meebestellen? Het kan allemaal. Voor de posters in uw infodisplay heeft u de keuze uit 180 grams mat coated of 200 grams high gloss.

Meer informatie over onze infodisplays inclusief posters.

infodisplays inclusief posters

Infodisplays exclusief posters

Heeft u al A4 of A3 posters en bent u alleen op zoek naar de losse infodisplays? Ook dat is makkelijk bij Reclameland te bestellen.

Meer informatie over onze infodisplays exclusief posters.

beurs en presentatiedrukwerk

Meer beurs en presentatiedrukwerk

We bieden veel meer beurs en presentatiedrukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: