0 producten € 0,00

Kliklijsten bestellen

Meer informatie

Voordelen van onze kliklijsten:

  • Al vanaf 1 stuks
  • Met of zonder posters
  • Gratis verzending
kliklijsten bestellen

Goedkope kliklijsten bestellen

kliklijsten

Kliklijsten, ook wel bekend als wissellijsten of posterlijsten, hebben wij in heel veel formaten. Ze worden altijd geleverd met een anti-reflex inlegblad. De kliklijsten zijn gemaakt van hoogwaardig geanodiseerd aluminium. De hoeken zijn verstek gezaagd voor een strakke uitstraling. Op zoek naar een kliklijst op een standaard? Kijk dan eens bij onze infodisplays.

Onze wissellijsten zijn uitstekend geschikt om uw mooiste foto’s makkelijk op te hangen. U kunt uw foto’s natuurlijk met stukjes tape aan bijvoorbeeld de muur bevestigen. Maar ze zijn dan wel onbeschermd. Met kliklijsten van Reclameland zijn uw foto’s bestand tegen vuiligheden als stof en krijgt u een strak resultaat!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Kliklijsten met of zonder posters

Heeft u zelf al posters of wilt u makkelijk en snel poster meebestellen met de kliklijsten? Posters van 135 grams mat coated of het dikkere 510 grams scheurvast spandoek, alles is mogelijk bij Reclameland.

standaard kliklijsten

Standaard kliklijsten

Kliklijsten hebben wij in heel veel formaten. Ze worden altijd geleverd met een anti-reflex inlegblad. De kliklijsten zijn gemaakt van hoogwaardig geanodiseerd aluminium. De hoeken zijn verstek gezaagd voor een strakke uitstraling.

Meer informatie over onze standaard kliklijsten.

afsluitbare kliklijsten

Afsluitbare kliklijsten

Afsluitbare kliklijsten zijn ideaal voor het gebruik in openbare gelegenheden. Kant-en-klaar geleverd met transparante folie, inbussleutel, schroeven en boorgaten in de kliklijst.

Meer informatie over onze afsluitbare kliklijsten.

slide in frames

Slide in frames (dubbelzijdig)

Slide in frames zijn ideaal om te gebruiken als winkeldisplay. Van 2 kanten te bekijken en eenvoudig op te hangen, ook aan systeemplafonds. U kunt aan beide kanten een poster plaatsen.

Meer informatie over onze slide in frames (dubbelzijdig).

beurs en presentatiedrukwerk

Meer beurs en presentatiedrukwerk

We bieden veel meer beurs en presentatiedrukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: