0 producten € 0,00

Kliklijst A1 formaat bestellen

Een A1 kliklijst leveren wij geheel compleet met een anti-reflex inlegblad, schroeven en afgewerkt met boorgaten om de kliklijsten op te hangen.

  • Al vanaf 1 stuks
  • Met of zonder posters
  • Gratis verzending
kliklijst a1

Kies een type kliklijst:

Kies een formaat kliklijst:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope A1 kliklijst

A1 kliklijst

Voor een kliklijst op A1 formaat kunt u dus gerust bij Reclameland terecht! Wij verzenden deze kliklijsten vanuit voorraad en hanteren daarom een supersnelle standaard levering van 2 werkdagen. Een A1 formaat is met een afmeting van 59,4 x 84 cm een goed formaat om mee op te vallen. Dit formaat kliklijsten hebben wij in twee varianten beschikbaar. Zowel een standaard kliklijst, als een afsluitbare kliklijst. Een standaard kliklijst heeft een kiepsysteem, waarmee de uiting in de kliklijst geklemd wordt. Een afsluitbare A1 kliklijst biedt daarbij de mogelijkheid om kliklijst te vergrendelen met een inbussleutel. Zo zijn deze lijsten ook prima geschikt voor gebruik in het openbaar.

Beide kliklijsten worden van hoogwaardig geanodiseerd aluminium gemaakt. Voor een professionele uitstraling zijn de hoeken in verstek van 45 graden afgewerkt. Ook worden de kliklijsten geleverd met een stevige achterplaat en inclusief inlegvel. Dit inlegvel is ter bescherming van de uiting in de kliklijst, anti-reflecterend en ook nog eens UV-resistent!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

A1 formaat kliklijsten

Met een kliklijst A1 met een formaat van 59,4 x 84 cm zullen uw uitingen dus ongetwijfeld opvallen! Zet eenvoudig verschillende reclamecampagnes op met posters. Een kliklijst geeft daarbij namelijk de handige mogelijkheid om de inhoud in een handomdraai te vervangen. Een winkel met bijvoorbeeld verschillende acties? Een muziekpodium met wisselend repertoire? Vervang eenvoudig de inhoud van de kliklijst en stel iedereen snel en eenvoudig op de hoogte.

kliklijst a1 formaat

Kliklijst A1 met of zonder posters

Bij A1 kliklijsten kunt u gemakkelijk bijpassende posters bestellen. Hiervoor bieden wij onze twee meest populaire opties aan. Zowel een 135 grams mat coated papieren materiaal, als een 510 grams scheurvast spandoek materiaal. Ons volledig poster assortiment vindt u hier terug.

Overzicht kliklijsten

Kliklijsten zijn in verschillende varianten en formaten te bestellen. In het onderstaand overzicht ziet u wat de mogelijkheden zijn.

Formaat Standaard kliklijst Afsluitbare kliklijst Slide in frame (dubbelzijdig)
A0 kliklijst 84 x 118,8 cm
A1 kliklijst 59,4 x 84 cm
A2 kliklijst 42 x 59,4 cm
A3 kliklijst 29,7 x 42 cm
A4 kliklijst 21 x 29,7 cm
B1 kliklijst 70 x 100 cm
B2 kliklijst 50 x 70 cm

Ophangen van kliklijsten

Standaard kliklijsten

Standaard kliklijsten kunt u zowel horizontaal als verticaal ophangen. Deze kliklijsten zijn echter niet geschikt voor plekken waar ze nat worden. Standaard meegeleverd met:

  • stevige achterplaat
  • transparant PVC-inlegblad
  • schroeven en pluggen
kliklijsten a1

Materiaal

Al onze kliklijsten zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium.

a1 kliklijsten

Kiepsysteem

Door het kiepsysteem zijn de posters makkelijk en snel te vervangen.


Afsluitbare kliklijsten

Afsluitbare kliklijsten zijn ideaal voor het gebruik in openbare gelegenheden. Deze kliklijsten zijn echter niet geschikt voor plekken waar ze nat worden. Standaard meegeleverd met:

  • stevige achterplaat
  • transparant PVC-inlegvel
  • schroeven en pluggen
kliklijsten materiaal

Materiaal

Al onze kliklijsten zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium.

kliklijsten kiepsysteem

Kiepsysteem

Door het kiepsysteem zijn de posters makkelijk en snel te vervangen.

Inbussleutel

Inbussleutel

Met de meegeleverde inbussleutel kun je de kliklijst op slot doen.