0 producten € 0,00

Kliklijst B1 bestellen

De aluminium B1 kliklijsten worden verzonden uit voorraad en geleverd met een standaard snelle levering van 2 werkdagen.

  • Al vanaf 1 stuks
  • Met of zonder posters
  • Gratis verzending
kliklijst b1

Kies een type kliklijst:

Kies een formaat kliklijst:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope B1 kliklijst

b1 kliklijst

Een kliklijst B1 is een slimme oplossing om meerdere items en uitingen af te wisselen en te displayen. Het beeldmateriaal is namelijk in een handomdraai te verwisselen. De kliklijsten worden dan ook wel eens wissellijsten genoemd. De lijsten zijn gemaakt van aluminium (geanodiseerd) en hebben een zilverkleurige uitstraling. De hoeken zijn afgewerkt in een verstek van 45 graden en sluiten perfect op elkaar aan. Ook wordt er een transparant anti-reflecterend inlegvel meegeleverd, waarmee elke uiting van extra bescherming geniet.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Kliklijst B1 formaat

Een kliklijst op B1 formaat is net even anders dan bijvoorbeeld een A1 formaat. Een A1 formaat is namelijk 59,4 x 84 cm, waar een B1 formaat 70 x 100 cm is. Hoewel er verschil is in grootte, blijven de verhouding wel hetzelfde. B-formaten worden in de regel dan ook vaak gezien als tussen formaten. Zo is er voor iedereen een geschikte optie!

Met een B1 formaat van 70 x 100 cm heeft u dan ook een ruim oppervlakte om een boodschap te communiceren. Reclame uitingen, instore communicatie en andere promotionele doeleinden communiceert u dan ook zeer gemakkelijk en duidelijk met een kliklijst B1. Ook worden deze kliklijsten vaker ingezet voor non commerciële doeleinden zoals bijvoorbeeld de plattegrond van een gebouw, instructies en als richtingwijzers. De kliklijsten kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden. Een kliklijst is dus multi-inzetbaar!

b1 kliklijsten

B1 kliklijsten met of zonder posters

Bij B1 kliklijsten kunt u gemakkelijk bijpassende posters bestellen. Hiervoor bieden wij onze twee meest populaire opties aan. Zowel een 135 grams mat coated papieren materiaal, als een 510 grams scheurvast spandoek materiaal. Ons volledig poster assortiment vindt u hier terug.

Overzicht kliklijsten

Kliklijsten zijn in verschillende varianten en formaten te bestellen. In het onderstaand overzicht ziet u wat de mogelijkheden zijn.

Formaat Standaard kliklijst Afsluitbare kliklijst Slide in frame (dubbelzijdig)
A0 kliklijst 84 x 118,8 cm
A1 kliklijst 59,4 x 84 cm
A2 kliklijst 42 x 59,4 cm
A3 kliklijst 29,7 x 42 cm
A4 kliklijst 21 x 29,7 cm
B1 kliklijst 70 x 100 cm
B2 kliklijst 50 x 70 cm

Ophangen van kliklijsten

Standaard kliklijsten

Standaard B1 kliklijsten kunt u zowel horizontaal als verticaal ophangen. Deze kliklijsten zijn echter niet geschikt voor plekken waar ze nat worden. Standaard meegeleverd met:

  • stevige achterplaat
  • transparant PVC-inlegblad
  • schroeven en pluggen
kliklijsten b1

Materiaal

Al onze kliklijsten zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium.

aluminium kliklijst b1

Kiepsysteem

Door het kiepsysteem zijn de posters makkelijk en snel te vervangen.