0 producten € 0,00

Aluminium kliklijst A4 bestellen

Reken snel en gemakkelijk gelijk een prijs uit voor uw A4 kliklijst. Inclusief gratis supersnelle levering van standaard 2 werkdagen.

  • Al vanaf 1 stuks
  • Met of zonder posters
  • Gratis verzending
kliklijst a4

Kies een type kliklijst:

Kies een formaat kliklijst:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope A4 kliklijst

a4 kliklijst

Onze A4 kliklijsten zijn het kleinst beschikbare formaat in ons assortiment. Deze kliklijsten zijn geschikt voor een A4 formaat van 21 x 29,7 cm. Ook al zijn deze lijsten klein van formaat, zijn deze groots in het uitdragen van uitingen! Gemaakt van kwalitatief geanodiseerd aluminium, maakt de kliklijsten stevig maar toch licht van gewicht. De hoeken zijn aansluitend in verstek gezaagd, waardoor de hoeken perfect op elkaar aansluiten. Een A4 kliklijst wordt geleverd inclusief anti-reflex inlegvel, gemaakt van PVC. Ook zijn er al boorgaten voorzien in de kliklijsten en worden er schroeven meegeleverd. Zo kunt u de kliklijsten eenvoudig in staande of liggende oriëntatie aan de wand plaatsen.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Aluminium kliklijst A4 formaat

Een A4 formaat (21 x 29,7 cm) is natuurlijk een erg populair formaat en staat goed bekend bij de meeste mensen. Zo wordt er niet alleen met printers thuis op A4 formaat geproduceerd, maar maken wij ook posters, flyers en bijvoorbeeld briefpapier op een A4 formaat. Dit is dan ook een formaat waar u heel veel verschillende kanten op kunt. Gecombineerd met een A4 kliklijst zijn er dan vele toepassingen voor te bedenken. Van het presenteren van menukaarten en prijslijsten tot gave reclamecampagnes met posters en flyers voor bijvoorbeeld evenementen.

Zoals u zult begrijpen, zijn er ontzettend veel mogelijkheden voor het gebruik van een A4 kliklijst. Met een aluminium kliklijst A4 weet u dan ook zeker dat u iets in huis haalt waarmee u met welke uiting dan ook iets extra’s kunt uitdragen.

Dit formaat kliklijsten wordt doorgaans ook gebruikt voor interne bedrijfscommunicatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ophangen van team-roosters, werkinstructies, plattegronden en vluchtroutes.

aluminium kliklijst a4

A4 kliklijsten met of zonder posters

Bij een A4 kliklijst kunt u gemakkelijk bijpassende posters bestellen. Hiervoor bieden wij onze twee meest populaire opties aan. Zowel een 135 grams mat coated papieren materiaal, als een 510 grams scheurvast spandoek materiaal. Ons volledig poster assortiment vindt u hier terug.

Overzicht kliklijsten

Kliklijsten zijn in verschillende varianten en formaten te bestellen. In het onderstaand overzicht ziet u wat de mogelijkheden zijn.

Formaat Standaard kliklijst Afsluitbare kliklijst Slide in frame (dubbelzijdig)
A0 kliklijst 84 x 118,8 cm
A1 kliklijst 59,4 x 84 cm
A2 kliklijst 42 x 59,4 cm
A3 kliklijst 29,7 x 42 cm
A4 kliklijst 21 x 29,7 cm
B1 kliklijst 70 x 100 cm
B2 kliklijst 50 x 70 cm

Ophangen van kliklijsten

Standaard kliklijsten

Standaard A4 kliklijsten kunt u zowel horizontaal als verticaal ophangen. Deze kliklijsten zijn echter niet geschikt voor plekken waar ze nat worden. Standaard meegeleverd met:

  • stevige achterplaat
  • transparant PVC-inlegblad
  • schroeven en pluggen
kliklijst a4 goedkoop

Materiaal

Al onze kliklijsten zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium.

a4 kliklijsten

Kiepsysteem

Door het kiepsysteem zijn de posters makkelijk en snel te vervangen.


Afsluitbare kliklijsten

Een afsluitbare kliklijst A4 is ideaal voor het gebruik in openbare gelegenheden. Deze kliklijsten zijn echter niet geschikt voor plekken waar ze nat worden. Standaard meegeleverd met:

  • stevige achterplaat
  • transparant PVC-inlegvel
  • schroeven en pluggen
kliklijsten a4

Materiaal

Al onze kliklijsten zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium.

kliklijsten kiepsysteem

Kiepsysteem

Door het kiepsysteem zijn de posters makkelijk en snel te vervangen.

Inbussleutel

Inbussleutel

Met de meegeleverde inbussleutel kun je de kliklijst op slot doen.