0 producten € 0,00

Kerstkaarten drukken: maken met eigen ontwerp

Uw kerstkaart maken wij altijd van stevig kwaliteitspapier. Kwaliteit gegarandeerd, want wij drukken kerstkaarten helemaal zelf op de beste drukpersen.

  • Optioneel met enveloppen
  • In spoed besteld = volgende werkdag in huis!
  • Gratis verzending

Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk ons andere kerst drukwerk.

kerstkaarten drukken

Goedkoop kerstkaarten drukken en maken

kerstkaarten drukken

Makkelijk en snel gedrukte kerstkaarten maken en bestellen? Denk aan kerstkaarten maken met foto of een kerstkaart in uw huisstijl? Bij Reclameland kan het allemaal! Met UV lak, zonder afwerking en met of zonder bijpassende enveloppen… De keuze is aan u!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Zelf kerstkaarten maken

Uw eigen kerstkaarten drukken, maken en versturen is ontzettend makkelijk. U kunt zelf kerstkaarten maken in onze gratis online ontwerptool. Denk aan een kerstkaart met foto of uw logo. In onze tool voegt u eenvoudig uw eigen logo, afbeeldingen en tekst toe. Zelf kerstkaarten maken is bij ons echt appeltje-eitje!

Kerstkaart aanpassen

Een kerstkaart met foto niets voor u? U kunt ook een bestaand ontwerp aanpassen. Wij bieden verschillende ontwerpen aan die u vervolgens zelf kan vormgeven met uw eigen tekst en beeld. U kunt zelfs kerstkaarten laten personaliseren. Zodra u uw drukbestanden hebt geüpload gaan wij uw kerstkaarten drukken. Dat is nog eens makkelijk zelf kerstkaarten maken en bestellen!

De mooiste papiersoorten

Kerstkaarten drukken en printen doen wij alleen maar op de allermooiste papiersoorten. Van het populaire 300 grams ansichtkaartenkarton tot de luxe metallic papiersoorten: het kan allemaal. Ook wanneer u dit jaar voor een duurzame kerstkaart wilt gaan, bent u bij ons aan het juiste adres. Met papiersoorten als recyclingpapier, PaperWise en biotop heeft u volop keuze. Welk materiaal past het beste bij u en uw kerstkaart?

Extra afwerking

U geeft uw kerstkaarten iets extra's door te kiezen voor een extra afwerking. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van laminaat. Als extra afwerking heeft u bij kerstkaarten de keuze uit:

  • UV lak hoogglans voor een enorm glanseffect
  • Mat laminaat voor een luxe satijn-achtige uitstraling
  • Ronde hoeken met een 7 mm radius voor een exclusieve uitstraling

Digitaal en offset gedrukte kerstkaarten

Onze kerstkaarten drukken we en bieden we al aan vanaf 25 stuks tot maar liefst 10.000 stuks. Kleine aantallen drukken we digitaal op onze HP Indigo drukpersen. Uiteraard met de kwaliteit die u gewend bent, maar dan voor een lage prijs. Grote aantallen drukken we offset op één van de nieuwste Komori drukpersen. Zie ook onze eigen productie voor meer informatie.

kerstkaarten maken

Enveloppen bestellen voor kerstkaarten

Optioneel kunt u witte, rode of groene bijpassende enveloppen bestellen bij uw kerstkaart met foto, logo of unieke tekst. Dit geeft u als optie aan nadat u het gewenste product en soort levering heeft gekozen. De rode en groene enveloppen zijn uitsluitend leverbaar voor de A5- en A6-formaat kaarten.

Vragen?

Heeft u vragen? U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via telefoon (050 8700 130), WhatsApp of ons contactformulier. U krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.