0 producten € 0,00

Kladblok met logo bedrukken en kopen

Onze bedrukte kladblokken zijn beschikbaar op 6 verschillende formaten. Staat het formaat wat u wilt er niet tussen? U kunt eenvoudig uw eigen maat invullen.

  • Met lijm- of spiraalbinding
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Maak het schrijven in uw kladblokken nog leuker en bedruk ook pennen met uw logo.

kladblok met logo

Kies een binding:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een ontwerp:
Kies een binnenwerk bedrukking:

Kies hier hoe u het binnenwerk wilt laten bedrukken.

Kies een binnenwerk materiaal:

Kies hier het materiaal welke we moeten gebruiken voor het binnenwerk.

Kies een cover materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een cover bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een cover afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Kies het aantal vellen per blok:

Hier kan er gekozen worden voor het aantal vellen welke er op één blok moeten zitten.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Kladblok bedrukken met logo

kladblok bedrukken met logo

Ondanks dat we steeds meer aantekeningen maken op een telefoon, laptop of tablet blijft het schrijven op papier favoriet. Zo helpt schrijven op papier om belangrijke zaken beter te onthouden en wordt creativiteit sneller gestimuleerd. Redenen genoeg om kladblokken met een eigen bedrukking te bestellen. Daarnaast is bijvoorbeeld een A4 of A5 kladblok met logo een sterke reclame- en boodschap drager. Geef ze weg als een relatiegeschenk en de ontvanger ziet elke keer tijdens het schrijven uw boodschap. Gebruik de kladblokken binnen uw eigen bedrijf en kom professioneel voor de dag tijdens een vergadering. Of bedruk de kladblokken met een checklist en werk uw to do lijstjes af. Alles is mogelijk!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Goedkoop kladblok bedrukken

Een kladblok bedrukken met logo of ander ontwerp kan op verschillende manieren. Kies er bijvoorbeeld voor om alle blaadjes van het blok enkelzijdig te bedrukken. Aan 1 bedrukte zijde niet genoeg? De kladblokken kunnen ook dubbelzijdig bedrukt worden. Een huisstijl met pantone kleuren is geen probleem. Een kladblok bedrukken kan met maximaal 2 pantone kleuren. Goed om te weten: de pagina’s van de kladblokken zijn standaard blanco.

Kladblokken afwerken

Bij Reclameland kunt u voor uw kladblok met logo kiezen uit 2 soorten bindingen: een lijmbinding en een spiraalbinding. Beide bindingen kunnen zowel aan de lange als korte zijde van het blok geplaatst worden. Een lijmbinding zorgt ervoor dat de blaadjes gemakkelijk van het blok gescheurd kunnen worden. Wilt u uw kladblok voor langere tijd gebruiken? Dan is een spiraalbinding aan te raden. Deze binding is steviger dan een lijmbinding. De spiraalbinding is verkrijgbaar in wit, zwart en zilver. Geef uw kladblok een luxe uitstraling en voorzie het van een cover. De omslag wordt bij een lijmbinding op het grijze onderbord bevestigd en slaat om het gehele blok heen.

kladblok bedrukken

Lijmbinding

De kladblokjes met logo kunnen we voorzien van een lijmbinding aan de korte of lange zijde. We lijmen deze notitieblokken zodat de pagina's afgescheurd kunnen worden.

kladblok met eigen logo

Spiraalbinding

De kladblokken kunnen we voorzien van een spiraalbinding (zilver, wit of zwart) aan de korte of lange zijde. Voor langdurig gebruik raden we aan om notitieblokken met spiraalbinding te kiezen in plaats van lijmbinding.

kladblokken

Omslag

De kladblokken kunnen we voorzien van een full colour omslag. Deze bevestigen we op het grijze onderbord en slaat om het gehele blok heen.

a4 kladblok

Boorgaten

Optioneel kunt u bij een A4 kladblok kiezen voor 2 of 4 boorgaten. Bij kleinere formaten kunt u kiezen voor 2 boorgaten.


zakelijk drukwerk

Meer zakelijk drukwerk

Naast kladblokken bedrukken we nog veel meer zakelijke producten. Zo kunt u de huisstijl van uw bedrijf helemaal voorzien of uitbreiden van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: