0 producten € 0,00

Led frame maken

Met ons led frame met peesdoek valt uw beursstand of etalage op! Philips led's verlichten het peesdoek en het frame heeft de kleur zilver. Het frame is eenvoudig op te zetten - klik de 6 onderdelen in elkaar en draai de voetjes om het frame stevig te laten staan.

Met ons pop up led frame bent u een heldere plek op elke beurs!

Start met bestellen »

  • Eenvoudig op te zetten zonder gereedschap
  • Voorzien van Philips led's
  • Gratis verzending
led-frame drukken

Kies het type textielframe:

Kies een kleur textielframe:

Kies het aantal doeken:

Kies een accessoire:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Led frame met peesdoek bestellen

textielframes bestellen

Wilt u iets speciaals voor uw etalage of beursstand? Ons led frame met peesdoek zal de aandacht trekken. Het is gemaakt met Philips led's aan de lange zijden die het helder laten schijnen. Als u de ster van elke beurs wilt zijn, dan is ons led pop up frame perfect voor u!

Het kost maar een paar klikken om het op te zetten en de twee voetjes zorgen ervoor dat het stevig op de meeste oppervlakken staat.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Textielframe met led kopen

Een led frame is een duurzame keuze voor beursaankleding. Het frame kan eindeloos hergebruikt worden en het peesdoek kan eenvoudig vervangen worden. Met uw haarscherpe artwork maken wij deze print op maat.

Het doek heeft een pees aan alle vier zijden die je eenvoudig in het frame schuift, waardoor het strak gespannen zit. Sluit het frame aan op de stroom en maak indruk.

Pop up led frame maken

Onze led frames zijn nu verkrijgbaar in het zilver en een formaat van B100 x H200 cm. Wilt u een nog groter frame? Dat kan! We leveren bevestigingsmateriaal mee, zodat u meerdere frames aan elkaar kan bevestigen. Bestel verschillende doeken en creëer een indrukwekkende led wand. Hiermee trekt u de aandacht van alle klanten!

Let op: De frames zijn geschikt voor de peesdoeken die je bij Reclameland besteld. Voor peesdoeken, frames of losse onderdelen die niet bij Reclameland zijn gekocht, kunnen wij niet garanderen dat dit past.