0 producten € 0,00

Polsbandjes bedrukken

Polsbandjes bedrukken voor een festival of een ander soort evenement? Bij Reclameland vindt u verschillende soorten festivalbandjes waarop wij uw eigen logo of ander ontwerp op drukken. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en in zowel grote als kleine oplages. Altijd voor de scherpste prijs en met de snelste levering.

Bestel uw polsbandjes al vanaf 10 stuk tot, standaard, 50.000 stuks. Zo vindt u voor ieder evenement een geschikte oplage en bestelt u nooit meer dan u nodig heeft.

Meer informatie

  • 3 verschillende materialen
  • 10 verschillende kleuren
  • Gratis verzending
polsbandjes bedrukken

Polsbandjes laten bedrukken

polsbandjes bedrukken

Bij Reclameland laat u snel en eenvoudig polsbandjes bedrukken. Of u nu de voorkeur heeft voor basic, vinyl of textiel: bij ons vindt u het allemaal. Kijk voor meer horecadrukwerk ook bij onze menukaarten en bierviltjes.

Festivalbandjes zijn een populair als toegangsbewijs op festivals en andere evenementen. Een toegangskaart wordt weer opgeborgen en is daarna niet meer zichtbaar. Een polsbandje daarentegen is altijd te zien en kan, bedrukt met uw eigen ontwerp, ook nog eens zeer modieus zijn.

Kies uit vele kleuren, bezoekers van uw evenement zullen het festivalbandje graag bewaren als aandenken. Zowel onze basic, vinyl als textiel varianten zijn voorzien van een niet-overdraagbare sluiting. Het verschil tussen deze varianten zit hem in de soorten bedrukking.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Soorten polsbandjes

De festivalbandjes zijn verkrijgbaar in drie verschillende soorten:

Polsbandje textiel

De stoffen polsbandjes zitten erg zacht en comfortabel om de pols. Met de verstelbare sluiting zit het bandje om vrijwel iedere pols als gegoten. Voor deze sluiting kunt u kiezen uit zeven verschillende kleuren. In combinatie met een full colour bedrukking zorgt u zo eenvoudig voor een festivalbandje dat naadloos aansluit bij de rest van uw uitingen.

basic polsbandjes


Minimale afname:

Bedrukkingen:

Kleuren:50 stuks


Full colour

wit zwart zilver geel rood groen blauw

Basic polsbandje

Voor eendaagse festivals en evenementen is een basic polsbandje erg populair. Dit stevige materiaal kan niet zomaar van de pols gehaald worden, zonder deze te beschadigen. Ideaal dus als toegangsbewijs. De bandjes zijn voorzien van een willekeurige nummering en een handige plakstrip. Op die manier is het bevestigen erg eenvoudig. De polsbandjes kunnen volledig en aflopend bedrukt worden. U bepaalt dus helemaal zelf de kleur van uw ontwerp.

basic polsbandjes


Minimale afname:

Bedrukkingen:

Kleuren:10 stuks

Full colour en zwart-wit

wit zilver goud geel oranje rood roze neon groen blauw

Polsbandje vinyl

Het polsbandje vinyl bestaat uit drie zachte lagen kunststof. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt om voor langere tijd comfortabel te dragen. Ideaal voor meerdaagse evenementen. Door het eenvoudige en handig sluitingsmechanisme kan de grootte naar wens aangepast worden naar vrijwel iedere pols. Verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren en te bedrukken met zwart, goud of zilver.

basic polsbandjes


Minimale afname:

Bedrukkingen:Kleuren:50 stuks


Onbedrukt, 1/0 enkelzijdig zwart-wit, zilver of goud bedrukking

zwart geel oranje rood roze neon groen navy blauw

Festivalbandjes met bedrukking

Festivalbandjes bedrukken kan op verschillende manieren: PMS of full colour. De basic bandjes kunt u bedrukken in zowel full colour (4/0 enkelzijdig full colour) en zwart-wit (1/0 enkelzijdig zwart-wit). De bandjes zitten op een vel en zijn volledig aflopende te bedrukken. Zo bepaalt u helemaal zelf de kleur en zit u niet vast aan een kleur van het bandje zelf. Ook de textielenbandjes van textiel worden full colour bedrukt. Hierbij zijn de bandjes zelf wit en kunnen verder ook volledig worden voorzien van een bedrukking.

Kiest u voor de variant van vinyl, dan is een PMS bedrukking de enige optie. Hierbij heeft u de keuze uit de kleuren zwart, goud of zilver. De bandjes zelf zijn volledig in één kleur. De bedrukking wordt aangebracht binnen het bedrukbare gebied.

Heeft u nog geen ontwerp voor de festivalbandjes? Dan kunt u gratis aan de slag in onze online ontwerptool. Hierin voegt u zelf eenvoudig teksten, logo’s en andere afbeelding toe. Wanneer u wel al een drukbestand heeft - opgemaakt volgens de werktekening - dan upload u deze tijdens het bestelproces. Zo wordt het bestellen van een polsbandje met een eigen ontwerp voor iedereen eenvoudig!

festivalbandjes

Meer horeca drukwerk

We bieden veel meer horeca drukwerk aan. Met ons horeca drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld: