0 producten € 0,00

Foto op tuincirkel kopen: originele tuindecoratie

Hang de cirkel op aan uw schutting of muur en uw tuin of balkon knapt er direct van op! Verkrijgbaar in diverse formaten en op verschillende materialen.

  • Beschikbaar in 26 formaten
  • Verschillende materialen
  • Gratis verzending

Bekijk ook onze andere tuindecoratie: tuincanvas en tuinposters.

tuincirkel kopen

Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope foto op tuincirkel kopen

foto op tuincirkel

Wilt u uw tuin op een originele manier net dat beetje extra geven? Een tuincirkel kopen bij Reclameland is de oplossing. Daarmee fleurt u uw buitenruimte op een creatieve manier eenvoudig op. U bepaalt helemaal zelf wat wij op de tuincirkels drukken. Druk uw favoriete uitzicht op uw tuincirkel en maak uw tuin of balkon optisch groter. Of maak een speelse collage door verschillende formaten tuincirkels te bestellen met elk een eigen bedrukking! Liever 1 grote cirkel aan de schutting of muur? De tuincirkels van Reclameland zijn te bestellen tot en met een doorsnede van maar liefst 150 cm. Onze tuincirkels zijn ook beschikbaar als ovale borden!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Muurcirkel voor in de tuin

Uw foto op tuincirkel wordt met onze beste printers geprint. De inkten die we gebruiken zijn weer- en UV-bestendig. Zo weet u zeker dat u extra lang kunt genieten van uw unieke tuincirkel! Om de borden gemakkelijk op te hangen kunt u kiezen uit verschillende ophangsystemen. U heeft keuze uit:

ophangplaten

Ophangplaten

Met onze ophangplaten kunt u makkelijk uw tuincirkel bevestigen aan de muur. U kunt kiezen uit verschillende formaten ophangplaten. Hoe groter het formaat van de plaat, des te groter de draagkracht.

Afstandshouders

Als u uw afbeelding op de een luxe wijze wilt bevestigen aan de wand, dan kunnen wij uw foto op tuincirkel voorzien van 8 mm boorgaten en leveren we 4 afstandshouders per plaat erbij. Het hart van de afstandhouders zit op 20 mm randafstand en worden evenredig en ruitvormig ten opzichte van elkaar gepositioneerd (boven-, onder-, linker- en rechterzijde). De boorgaten hebben een diameter van 8 mm. Hierdoor wordt de afstand van plaat tot muur 19 mm. U heeft de keuze uit de volgende kleuren afstandhouders:

  • zwart
  • verchroomd
  • satijn
standaard

Ophangstrips

Met de ophangstrips van 3M Command hangt u uw tuincirkel aan de wand zonder gebruik te hoeven maken van schroeven. Het plaatmateriaal kan verwijderd/verplaatst worden zonder beschadigingen en kleefresten. De ophangstrips zijn niet geschikt voor gebruik op vochtige plekken.

  • Inhoud: 8 strips (4 sets)
  • Draagkracht: 5,4 kg

De ophangmaterialen worden los bij uw bestelling geleverd. Let bij het bestellen en bevestigen goed op of de ophangmaterialen het gewicht van het plaatmateriaal aan kunnen. Reclameland is alleen verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de print op het bestelde materiaal, niet voor het eindgebruik van het product.

Zelf het materiaal kiezen voor tuincirkels

Een tuincirkel kopen bij Reclameland betekent dat u kunt kiezen uit 6 verschillende materialen. Zo laat u bijvoorbeeld eenvaoudig een foto op metaal drukken. Hieronder vindt u een overzicht van alle materialen. Let op: wij maken bij het drukken van uw tuincirkel geen gebruik van witte inkt. Alle witte delen in uw drukbestand krijgen dus de kleur van het materiaal.


tuincirkel tekst

Meer consumenten drukwerk

Naast een tuinposter op maat bieden we veel meer drukwerk voor consumenten aan. Zo kunt u uw woonkamer of tuin helemaal voorzien van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: