0 producten € 0,00

Tuinposter op maat laten maken met tekst of foto

Een tuinposter maken wij van stevig PVC doek. Een tuinposter met tekst of uw eigen foto, het kan allemaal. Upload nu uw ontwerp en u ontvangt het tuindoek razendsnel thuis!

  • Kies een eigen maat en aantal
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending

Bekijk ook ons tuincanvas en onze tuincirkels voor een alternatief op tuinposters.

tuinposter op maat

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies spandoek afwerking:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Tuinposter maken met eigen foto of tekst

tuinposter maken

In de winter kan uw tuin ietwat saai ogen. Alle planten en bloemen zijn uitgebloeid en de blaadjes zijn van de bomen afgevallen. Maar met een eigen ontworpen tuinposter met tekst of een foto vrolijkt u uw tuin direct op! Ook leuk voor in de zomer als extra blikvanger. Laat ons bijvoorbeeld uw zelfgemaakte vakantiefoto op een tuinposter printen en hang deze aan de schutting. Met een fijn strand als uitzicht waant u zich al snel op uw favoriete vakantiebestemming. Gewoon in uw eigen tuin! Liever mooie bloemen op uw tuindoek? Of een stel koeien? Een rustgevend beeld met een boeddha? U bepaalt helemaal zelf wat er op de buitenposter gedrukt wordt. Ook leuk voor op het balkon!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Tuindoek op maat

Wij kunnen uw tuinposter maken op verschillende manieren afwerken zodat u het tuindoek makkelijk kunt ophangen. Kies bijvoorbeeld voor ringen in de hoeken. Bestel de tuinposter op maat voordelig met spanners of tie wraps en hang de tuinposter eenvoudig op aan uw schutting. Gaat u voor een tuinposter van groot formaat? Het is dan verstandig om de poster af te laten werken met ringen om de 30 cm. Zo kunt u de poster strak ophangen en gaat deze niet wapperen in de wind.

Tuinposter materiaal

De tuinposters van Reclameland worden altijd gedrukt op stevig spandoek materiaal. Het tuindoek is gemaakt van 510 grams scheurvast spandoek. Dit materiaal is gemaakt van bisonyl en van zware geweven kwaliteit en wordt ook gebruikt voor het bedrukken van een spandoek. Het materiaal is populair voor spandoeken en is zeer sterk. Uw tuinposter kan dus goed tegen een stootje! Er schijnt geen licht door het spandoek materiaal.

tuinposter tekst

Meer consumenten drukwerk

Naast een tuinposter op maat bieden we veel meer drukwerk voor consumenten aan. Zo kunt u uw woonkamer of tuin helemaal voorzien van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: