0 producten € 0,00

Waardecheque op papier

Fysiek uitreiken of juist een waardecheque met de post versturen? Bij Reclameland alleen maar gedrukt op stevig papier voor het mooiste eindresultaat. Zo wordt het uitreiken van een prijs of het toekennen van een geldbedrag wel erg leuk!

Kies uit één van de standaardformaten of ga juist voor een volledig eigen maat: bij ons kan het allemaal.

Meer informatie

  • 12 verschillende papiersoorten
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
Waardecheque op papier drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Uw eigen waardecheque op papier maken

Zelf geldcheque maken

Een waardecheque op papier, of ook wel waardebon, kan op veel verschillende manier ingezet worden. Symbolisch om te laten zien dat er bijvoorbeeld een bepaald bedrag is opgehaald voor een goed doel. Maar het kan ook daadwerkelijk een waarde hebben. Bijvoorbeeld als tegoedbon voor een etentje of een dagje uit. U kunt er alle kanten mee op! Belangrijk bij zo’n cheque is dat deze uniek en herkenbaar is. Bij Reclameland zorgt u op een snelle en eenvoudige manier voor een uniek ontwerp.

Wilt u een waardecheque maken van een steviger materiaal? Dan is een waardecheque op plaatmateriaal een goede optie

Waardecheque op papier drukken

Voor het drukken van de waardecheque op papier heeft u keuze uit maar liefste 12 verschillende papiersoorten. Het zijn papiersoorten met ieder een eigen uitstraling en unieke kenmerken. Maar 1 dingen hebben de papiersoorten wel gemeen: het zijn allemaal stevige papiersoorten met een luxe uitstraling. Via onze digitale of offset drukpersen - afhankelijk van de oplage - wordt uw ontwerp haarscherp op het papier gedrukt.

Houd er rekening mee papier met een UV lak hoogglans of mat laminaat niet meer goed beschrijfbaar zijn. Zonder een laminaat zijn alle verschillende papiersoorten gemakkelijk met pen, potlood of stift te beschrijven. Handig om op het laatste moment zelf nog een geldbedrag of een naam toe te voegen.

Online ontwerp maken

Net als bij al het drukwerk, levert u ook hier uw eigen ontwerp aan. Dit kunt u doen door een eigen ontwerp te maken in een opmaakprogramma. Heeft u zelf geen opmaakprogramma? Geen enkel probleem! Via onze gratis ontwerptool kunt aan de slag met foto’s, afbeeldingen, logo’s en teksten. Zo maakt u - ook zonder enige grafische kennis - in een handomdraai een eigen drukbestand om te laten printen.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.