0 producten € 0,00

Grote waardecheque op plaatmateriaal

De waardecheques van Reclameland worden gedrukt op stevig plaatmateriaal, zijn voordelig en eenvoudig te bestellen met een snelle levering.

Meer informatie

  • 6 verschillende materiaalsoorten
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
grote waardecheque op plaatmateriaal

Kies een vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Online waardecheque maken

Zelf geldcheque maken

Op televisie en bij grote evenementen ziet u ze regelmatig voorbij komen: waardecheques. De waardecheques vertegenwoordigen een bepaalde waarde en worden zo symbolisch uitgereikt. Het kan gaan om een geldbedrag dat is opgehaald voor een goed doel, maar ook bijvoorbeeld een gewonnen prijs. Bij Reclameland zit u niet vast aan een bepaald ontwerp of formaat. U bepaalt namelijk helemaal zelf hoe uw waardecheque eruit komt te zien. En met een compleet eigen ontwerp zorgt u voor een nog persoonlijkere waardecheque!

Grote waardecheque maken

De grotere waardecheques worden meestal gemaakt van plaatmateriaal. Het plaatmateriaal is een stuk steviger dan bijvoorbeeld papier. En zeker bij de grotere formaten is dat een stuk praktischer bij een uitreiking. Steviger wil niet direct zeggen dat de waardecheque heel zwaar is. Zo is foamboard bijvoorbeeld licht van gewicht en hierdoor erg geschikt voor de grotere formaten. Dit geldt ook voor re-board, dat ook nog eens een duurzame optie is. Het karton - waar het re-board uit bestaat - is namelijk gemakkelijk te recyclen. Moet de waardecheque een blijvend aandenken worden, dan is het forex een goede optie.

Zelf waardecheque maken

Wilt u uw eigen ontwerp maken, maar heeft u geen professionele opmaakprogramma’s op uw computer? Dan kunt u aan de slag met onze gratis online ontwerptool. U voegt zelf eenvoudig teksten, logo’s en foto’s toe. Zo maakt u op een eenvoudig manier uw eigen ontwerp.

Wilt u achteraf bijvoorbeeld een geldbedrag invullen? Dan kunt u het beste niet kiezen voor een afwerking met glans of mat laminaat. Dit laminaat is namelijk niet goed beschrijfbaar. Het whiteboardlaminaat is te beschrijven met een whiteboardmarker en waardecheques zonder extra afwerking ook met een gewone stift.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.