0 producten € 0,00

Whiteboard folie bedrukken

Whiteboard folie bedrukken doet u snel én eenvoudig bij Reclameland. Onmisbaar in kantoren, klaslokalen of andere ruimtes! Te bestellen als zowel permanente sticker of als makkelijk verplaatsbare magneet sticker. De whiteboard folie wordt altijd speciaal voor u op maat gemaakt. Zo vindt u altijd een exemplaar dat bij u past.

Met spoed op zoek naar bedrukte whiteboard folie voor uw aantekeningen of planning? Met een spoedlevering heeft u deze volgende dag al in huis!

Start met bestellen »

 • Eigen maat of eigen contour
 • Spoedlevering mogelijk
 • Gratis verzending

Het whiteboard folie is geschikt voor binnengebruik. Op zoek naar stickers voor buiten? Zie dan onze stickers voor buiten.

whiteboard folie bedrukken

Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Whiteboard folie met eigen bedrukking

whiteboard folie bedrukken

Whiteboard folie is één van die producten die niet mag ontbreken op kantoren, scholen of andere zakelijke gebouwen. Ideaal voor tijdelijke aantekeningen of het maken van een planning. Schrijft u met een whiteboardmarker op de whiteboard folie? Dan is de sticker met één veeg helemaal schoon te vegen. Ideaal!

Bij Reclameland bestelt u geen standaard whiteboard folie. Bij ons laat u uw eigen ontwerp eenvoudig drukken. Denk aan een persoonlijke indeling voor een planning en/of aantekeningen en natuurlijk mag een (bedrijfs)logo niet ontbreken. Zo laat u eenvoudig whiteboard folie bedrukken dat helemaal aangepast is aan uw wensen.

 • Inclusief whiteboard laminaat
 • Eigen maat of contour
 • Full colour bedrukt

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Magnetische whiteboard folie

Bij Reclameland heeft u de keuze uit twee verschillende soorten whiteboard folie: magnetische whiteboard folie en permanente whiteboard folie.

Magnetische whiteboard folie

 • Te bevestigen op iedere vlakke ondergrond van metaal
 • Ideaal voor tijdelijke of verplaatsbare toepassingen
 • Dikte van 0,9 mm

Wilt u de whiteboard folie gebruiken op een vlakke metalen ondergrond? Dan is de magnetische sticker ideaal! Het materiaal kan namelijk eenvoudig geplakt worden en vervolgens zonder enige moeite weer van de ondergrond gehaald worden. Kortom: ideaal voor bijvoorbeeld projecten, cursussen of andere tijdelijke toepassingen.

Permanente whiteboard folie

 • Sticker met sterke lijmlaag
 • Te bevestigen op iedere vlakke ondergrond
 • Dikte van 70 um

De permanente whiteboard folie is op nagenoeg iedere vlakke ondergrond te plakken. Met de sterke lijmlaag is het een sticker die voor langere goed zal blijven plakken. Heeft u dus een vaste plek voor de planning en/of de aantekeningen? Met deze optie heeft u een sticker waar u voor langere tijd op dezelfde plek van gebruik kunt maken.

Drukbestand voor het bedrukken van whiteboard folie

Wanneer u whiteboard folie wilt laten bedrukken, dan heeft u een drukbestand nodig. Dit drukbestand kunt u in een extern opmaakprogramma opmaken. Beschikt u niet over zo een programma? Dan kunt u in onze online ontwerptool ook gratis aan de slag met het maken van uw eigen drukbestand. Uw whiteboard folie bedrukken wij vervolgens met uw eigen logo, afbeeldingen of foto’s.

stickers

Meer stickers

We bieden veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: