0 producten € 0,00

Wijnkist bedrukken

  • Keuze uit 4 soorten
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
Wijnkist bedrukken

Benieuwd hoe wij wijnkisten bedrukken? Bekijk onze video!


Kies het soort wijnkist:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Wijnkist bedrukken

wijnkist bedrukken

Een bedrukte wijnkist is een uniek relatiegeschenk. Een wijnkist bedrukken we altijd full colour met een ontwerp naar keuze. Denk aan een wijnkist met foto of een wijnkist met logo, alles kan! Belangrijk om te weten is dat we witte gedeelten in uw afbeelding niet bedrukken. Die gedeelten krijgen de kleur van het materiaal.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Houten wijnkist bedrukken

Als we een wijnkist bedrukken, bedrukken we rechtstreeks de deksel van het kistje. Onze wijnkisten zijn gemaakt van hout. Dit betekent dat de kisten ook noesten en nerven kan bevatten. Let op: deze blijven altijd zichtbaar in de bedrukking. Handig om te weten is dat onze bedrukking niet waterbestendig is.

Bedrukte wijnkist

U kan bij ons kiezen uit 2 modellen wijnkisten, namelijk een kist met scharnierdeksel of een schuifdeksel. De scharnierkist is eenvoudig te openen en sluiten met een scharnier. De schuifdekselkist is te openen en sluiten met de deksel. Beide wijnkisten zijn te bestellen met ruimte voor 1 of 2 (wijn)flessen.

Vragen?

Heeft u vragen? U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via telefoon (050 8700 130) of ons contactformulier. U krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

horeca drukwerk

Meer horeca drukwerk

We bieden veel meer horeca drukwerk aan. Met ons horeca drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld: