0 producten € 0,00

Wijndoos bedrukken

Verpak uw wijn nog persoonlijker met een bedrukte wijndoos van Reclameland. Al jaren is een fles wijn een populair geschenk, voor elke gelegenheid is er een geschikte fles. Om het nu compleet te maken kunt u uw logo, slogan of artwork in full colour op een wijndoos laten drukken.

Start met bestellen »

  • Geschikt voor wijn en champagne
  • Met en zonder venster
  • Gratis verzending
wijndoos

Kies formaat wijndoos:

Kies plaats venster:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Wijndoos bedrukken

wijndoos

Uw wijn nog persoonlijker cadeau geven? Laat dan de wijndoos met uw logo, slogan of artwork bedrukken bij Reclameland. De dozen worden gemaakt van 1,5 millimeter dik golfkarton welke een witte toplaag heeft. uw ontwerp drukken wij direct op het materiaal voor het mooiste reslultaat.

Golfkarton is stevig maar licht van gewicht, niet gek dat het daarom veelal gebruikt wordt voor verpakkingsmateriaal. U kunt dus met een gerust gevoel uw wijn of champagne in deze doos vervoeren.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Wijndoos met logo

Door de speciale vouwwijze heeft u geen lijm nodig om de doos in elkaar te zetten. Wanneer u de fles in de doos plaats kunt u deze nog even dichtplakken met een zelf ontworpen sluitsticker en u bent klaar om uw relatie te voorzien van een heerlijke fles wijn.

Bedrukte wijndoos

De wijndozen zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. U heeft de keuze uit een wijndoos en een doos voor champagne. De laatste doos is iets breder waardoor de champagnefles goed in de doos past. Wanneer u de doos in elkaar vouwt zal u merken dat er in de binnenzijde van de bovenkant een extra uitsparing met een open cirkel zit. Hier kan u de flessenhals doorsteken en zal de fles stabiel in de boos blijven liggen.

Daarnaast is er keuze uit 2 verschillende vensters. Bijvoorbeeld een venster in het midden of heeft u liever een venster wat lager in de doos? Het kan allemaal bij Reclameland! Wanneer u kiest voor een doos met venster ziet uw relatie direct welke heerlijke fles u hem cadeau doet.

horeca drukwerk

Meer horeca drukwerk

We bieden veel meer horeca drukwerk aan. Met ons horeca drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld: