0 producten € 0,00

Zipper beurswand

De zipper beurswand is een gemakkelijke en snelle manier om uw beursstand op te zetten. Dé perfect oplossing om hoge ogen te scoren op beurzen en evenementen. Met een paar eenvoudige stappen staat de zipper beurswand in een mum van tijd. Bovendien bestaan de voor- en achterkant uit één stuk. Verplaatsen of draaien is dus geen probleem. De rits aan de zijkant is nagenoeg onzichtbaar. Dus van welke kant u ook kijkt: met de zipper beurswand maakt u indruk!

Start met bestellen »

  • Full colour bedrukt
  • Recht en een curved versie
  • Gratis verzending

Kies een model beurswand:

Met of zonder systeem:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Zipper beurswand bedrukken

zipper beurswand recht

De zipper beurswand is een een beurswand met een rits. Handig, want zo zet u uw beursstand in een mum van tijd op! Klaar om de aandacht te trekken van de potentiële klanten. In slechts 10 minuten heeft u de complete beurswand al staan. Door de onderdelen met dezelfde nummers met elkaar te verbinden, klikt het systeem gemakkelijk in elkaar. Vervolgens spant u het doek over het frame en het geheel is al klaar! Het gemakkelijkst gaat het als u het opzetten met minimaal twee personen doet.

Het doek wordt enkelzijdig bedrukt. Maar doordat het doek rondom het frame gespannen wordt, kunt u alsnog de voor- en achterkant van de Zipper beurswand gebruiken. Ideaal!

Wist u dat wij ook nog andere soorten beurswanden bedrukken?

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Beurswand met rits bestellen

De zipper beurswand van Reclameland wordt geleverd met een handige draagtas. Wat vindt u allemaal in deze tas? Hierin zitten de genummerde frame onderdelen, het doek, 1 paar handschoenen om vingerafdrukken tegen te gaan en folie. Deze folie kunt u gebruiken om het frame op te zetten, zodat het doek beschermd is tegen een eventuele vuile en/of stoffige beursvloer.

zipper beurswand rond

Eigen ontwerp of logo op de zipper beurswand

Het doek waarop uw ontwerp wordt gedrukt is het DecoTex GFS. Dit is een materiaal voor 100% uit polyester bestaat. Behalve erg sterk en stevig, is het ook nog eens kleurvast. Hierdoor kun je het doek ook voor langere tijd of voor verschillende beurzen gebruiken. En dit zonder dat kleuren vervagen of de intensiteit minder wordt!

U kunt het doek wassen in de wasmachine. Wel op maximaal 30 graden en niet drogen in de droger.

los beurswanddoek

Los beurswand doek

Doordat het doek eenvoudig te verwisselen is, kunt u bij Reclameland ook kiezen voor een los doek. Op die manier hoeft u niet voor iedere nieuwe uiting een volledig nieuw systeem te bestellen. Het losse doek wordt vervolgens voor uw frame op maat gemaakt. Let op: onze losse doeken zijn enkel geschikt voor de frames die Reclameland aanbiedt. Heeft u een ander frame, dan kunnen wij niet garanderen dat het doek daarvoor gebruikt kan worden.

Modellen zipper beurswand

Het opzetten van de presentatiewanden doet u het beste met 2 of meer personen.

Gewicht systeem Breedte Hoogte Diepte Draagtas Werktekening

beurswand recht 200x230

Model 200 x 230 recht

5,3 kg 200 cm 230 cm 48 cm Werktekening

beurswand recht 300x230

Model 300 x 230 recht

6,1 kg 300 cm 230 cm 48 cm Werktekening

beurswand recht 400x230

Model 400 x 230 recht

7,6 kg 400 cm 230 cm 48 cm Werktekening

beurswand rond 300x230

Model 300 x 230 rond

4,8 kg 300 cm 230 cm 60 cm Werktekening

beurswand rond 400x230

Model 400 x 230 rond

6,5 kg 400 cm 230 cm 80 cm Werktekening

Bent u op zoek naar een kleinere informatiedrager? De rollup banner is een populair product om te gebruiken op bijvoorbeeld beurzen en evenementen en verkijgbaar in verschillende maten.

Beurswand rits bevestiging

De zipper beurswand is snel én gemakkelijk met 2 personen op te zetten. Klik het frame in elkaar, span het doek over het frame en sluit de rits. Nu bent u klaar voor de beurs!


Onderstel zipper beurswand

De zipperbeurswand staat stevig op het aluminium frame dankzij de kunststof uiteinden. Heeft u een recht model besteld? Dan krijgt u er per wand 2 stevige voeten bij. Deze hebben een totale lengte van 48 cm en een breedte van 8 cm.


Zipper beurswandsysteem

Het zipper beurswandsysteem ontvangt u in losse onderdelen. Deze verschillende onderdelen zijn genummerd. Door dezelfde nummers met elkaar te verbinden zet u het frame eenvoudig én snel op. Gezien de grootte van het frame raden wij aan dit altijd met minimaal 2 personen te doen.


Draagtas

Bij uw bestelling ontvangt u naast de zipper beurswand ook een stevige draagtas. Deze is voorzien van handvaten, waardoor het vervoeren gemakkelijk gaat. Hier vindt u daarnaast ook handige tools die het gemakkelijker maken om de zipper beurswand mooi en netjes op te zetten.



beurs en presentatiedrukwerk

Meer beurs- en presentatiedrukwerk

We bieden veel meer beurs- en presentatiedrukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: