0 producten € 0,00

Beurswand bedrukken

  • Altijd full colour bedrukt
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
beurswanden drukken

Goedkope beurswand of presentatiewanden bedrukken

beurswanden drukken

Opvallen op een beurs of evenement? Laat uw beurswand of presentatiewand full colour bedrukken met uw ontwerp. Dat trekt gegarandeerd de aandacht. Op zoek naar een kleinere beurswand? Kijk dan bij onze rollup banners.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Beurswand bedrukking en materialen

Bij al onze beurswanden worden de doeken enkelzijdig full colour bedrukt. Bij de standaard beurswanden is het doek gemaakt van 325 grams kwalitatief beurswanddoek. De doeken van de spanframe beurswanden zijn gemaakt van 510 grams scheurvast bisonyl of 310 grams winddoorlatend meshdoek.

Let op: de beurs-/presentatiewanden dienen met minimaal 2 personen opgezet te worden.

standaard beurswand

Standaard beurs- /presentatiewand

Een beurswand gemaakt van geanodiseerd aluminium en altijd uitgerust met een handig opklapsysteem, rolkoffer en verlichting. De bevestiging van het doek uit een stuk is eenvoudig met klittenband. Het doek dat we gebruiken voor de beurswanden is 325 grams heavy textile met een hoge witgraad.

Dit betekent dat u bij Reclameland uw ontwerp op stevig materiaal laat bedrukken en het er ook nog eens uitstekend uitziet. Daarnaast is er ook aan de veiligheid gedacht en is het doek B1, wat staat voor ‘brandwerend’.

Meer informatie over onze standaard beurs- /presentatiewand.

standaard beurswand

Spanframe beurs- /presentatiewand

Deze frames worden gemaakt uit een hoge kwaliteit aluminium buis. Bevestigingsmateriaal voor gevelmontage wordt standaard bijgeleverd. De frames zijn echter zeer gemakkelijk in elkaar te zetten met een inbussleutel. Om het doek eenvoudig in het frame te kunnen monteren worden zwarte elastieken met haak bijgeleverd.

Meer informatie over onze spanframe beurs- /presentatiewand.

los beurswanddoek

Losse beurswand doeken

Het doek van uw RCL (spanframe) beurswand vervangen? Dat doet u makkelijk met onze losse beurswand doeken.

Meer informatie over onze losse beurswand- en spanframedoeken.

beurs en presentatiedrukwerk

Meer beurs- en presentatiedrukwerk

We bieden veel meer beurs- en presentatiedrukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: