0 producten € 0,00

A6 stickers drukken en printen

  • Eigen formaat mogelijk
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Bekijk ook onze andere stickers.

a6 stickers

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop A6 stickers drukken

De A6 stickers hebben het formaat van een ansichtkaart, het zogenaamde A6 formaat. Met 10,5 x 14,8 cm is het een veelgebruikt formaat. De indoor stickers zijn geschikt om binnen te gebruiken. Deze papieren stickers zijn bijvoorbeeld ideaal om als etiket te gebruiken op papier. Stickers die tegen een stootje kunnen, zijn de outdoor stickers. Met de water- en UV-bestendige inkten kunnen deze stickers in weer en wind buiten blijven. Of bent u juist op zoek naar A6 stickers voor tijdelijk gebruik? Op metalen oppervlaktes is de magneetsticker dé oplossing. Op andere vlakke ondergronden is een statische sticker ideaal. En wat extra handig is? De stickers zijn meerdere keren te gebruiken. Dus eenvoudig verwijderen en op een andere plek weer opnieuw plakken.

Grote en kleine oplage stickers

Bij Reclameland kunt u terecht voor zowel grote als kleine oplages stickers. De kleine oplages worden altijd gedrukt op één van onze digitale printers. Bestelt u een grote oplage indoor of outdoor stickers, dan zullen deze offset gedrukt worden. Door grote oplages te combineren met elkaar, kan er zeer efficiënt geproduceerd worden. Dit zorgt niet alleen voor korte levertijden, maar ook voor zeer scherpe prijzen.

Soorten A6 stickers

Er zijn verschillende soorten stickers waar u uit kunt kiezen. Iedere sticker met eigen eigenschappen en voordelen. Hieronder lichten wij de verschillende opties kort uit. Zo kunt u een goede keuze maken!

A6 indoor stickers

De indoor stickers worden gedrukt op een stevig etikettenpapier. Zoals de naam ook al aangeeft, zijn de stickers geschikt voor indoor gebruik. Zo kunt u de A7 indoor stickers gebruiken als etiket op bijvoorbeeld een brief of envelop. De stickers zijn niet geschikt om te plakken op kartonnen dozen. De indoor stickers zijn voorzien van een breekslit aan de achterzijde.

A6 outdoor sticker

Wilt u de stickers buiten gebruiken? Dan kiest u het beste voor de outdoor sticker. Deze sticker heeft een dikte van 90 um. De bedrukking wordt aangebracht met water- en uv-bestendige inkten. Zo kunt u de sticker met een gerust hart buiten plakken.

A6 magneetsticker

De magneetsticker, of ook wel magneetfolie genoemd, kleeft goed op metalen ondergronden. Door de magnetische werking van deze sticker verwijdert u deze eenvoudig. En wilt u deze opnieuw gebruiken? Dat kan zonder dat de het materiaal iets aan plakkracht verliest. De sticker is geschikt voor indoor gebruik en heeft een dikte van 0,3 mm.

A6 statische sticker

Een indoorsticker zonder een permanente lijmlaag, dat is de statische sticker. Op gladde en vlakke ondergronden kleeft deze sticker namelijk zonder een lijm of klevende achterzijde. Denk aan bijvoorbeeld aan ondergronden als glas, metaal of kunststof. De sticker is gemakkelijk te verwijderen en kan daarna weer opnieuw gebruikt worden.