0 producten € 0,00

Driehoekskalenders printen

Laat uw driehoekskalenders snel en voordelig printen bij Reclameland. Niet meer zoeken naar een datum, maar een snel en duidelijk overzicht. Er zijn twee verschillende varianten waar u uit kunt kiezen. Wij drukken de driehoekskalender alleen maar op de stevigste papiersoorten. Zo weet u zeker dat het drukwerk het gehele jaar mooi blijft!

Leuk bij op uw eigen kantoor, maar een driehoekskalender is ook hét ideale relatiegeschenk. Hiermee blijft u altijd in beeld bij uw relatie(s).

Start met bestellen »

  • Vanaf 1 stuks te bestellen
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
driehoekskalenders printen

Kies een type kalender:

Kies een staander:

Kies een formaat kalender:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Kies het aantal pagina's:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Waarom een driehoekskalender bedrukken?

kalenders met spiraalbinding drukken

Een driehoekskalender bedrukken kun je doen om verschillende redenen. Door het compacte formaat neemt het nauwelijks ruimte in op - in de meeste gevallen - een bureau. Daarbij heeft u er verder weinig omkijken naar. Doordat er meerdere maanden op één zijde staan, is het omslaan van een pagina definitief verleden tijd. Dus bent u op zoek naar een praktisch, compact en effectieve kalender? Dan is de driehoek kalender echt iets voor u!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Verschillende varianten

Er zijn verschillende varianten waaruit u kiezen bij Reclameland. Het verschil tussen beide is de manier van vouwen. Zo heeft 2-zijdige variant twee zijdes die bedrukt kunnen worden, terwijl dit er bij de 3-zijdige jaarkalender drie zijn. Hierdoor kiest u eenvoudig de optie die bij u en uw ontwerp past. Beide opties worden ongevouwen geleverd en kunt u zelf eenvoudig in elkaar schuiven. Ook handig om uit te delen of te versturen dus.

2-zijdige driehoekskalender

Deze driehoekskalender wordt gedrukt op het DIN lang formaat (9,8 x 16,2 cm) en heeft twee zijden waarop uw bedrukking zichtbaar is. De onderzijde wordt gebruikt als staander om stevig te kunnen blijven staan. Vaak wordt bij deze optie gekozen om 6 maanden per zijde te drukken.

3-zijdige driehoekskalender

Bent u op zoek naar een driehoekskalender waarbij iedere zijde maximaal benut wordt? Dan is de 3-zijdige variant ideaal! Deze variant kan blijven staan op één van de drie bedrukbare zijdes. Hierbij kunnen er dus per zijde 4 maanden worden geprint.

Naast de driehoekskalender kunt u nog veel meer kalenders laten drukken. Welke past het beste bij u?

Papiersoorten waarop wij uw driehoekskalender printen

Een driehoekskalender printen kan bij Reclameland op veel verschillende papiersoorten. Om er voor te zorgen dat het drukwerk altijd stevig blijft staan, wordt er alleen gedrukt op hoogwaardig en stevige papiersoorten vanaf 300 grams.

Gestreken papiersoorten

Gestreken papiersoorten hebben een gladde afwerking. Door het bewerken van het papier ontstaat er een coating die er voor zorgt dat de inkten beter opgesloten worden. Hierbij komen kleuren optimaal naar voren. Gestreken papiersoorten zijn minder goed beschrijfbaar. Bij Reclameland worden deze papiersoorten aangeduid met de toevoeging ‘mc’ (machine coated).

Ongestreken papiersoorten

Ongestreken papiersoorten hebben geen coating en houden de structuur van het papier zelf. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling. De ongestreken papiersoorten zijn goed te beschrijven met zowel pen als potlood. Voorbeelden van ongestreken papiersoorten zijn het recyclingpapier, krafkarton en natuurkarton.

Ontwerp voor driehoekskalenders maken

Zoals u gewend bent van Reclameland, kunt u ook voor de driehoekskalenders uw eigen ontwerp maken. Dit kan op verschillende manieren. Als eerste kunt u zelf aan de slag een extern ontwerpprogramma. Aan de hand van de werktekening vindt u eenvoudig het formaat en de marges waarmee u kunt werken.

Daarnaast is er de optie voor het downloaden van een template. In dit template staan alle maanden, weken en dagen al voor u klaar. Het enige wat u nog hoeft te doen, is het toevoegen van foto’s en afbeeldingen. Op die manier maakt u van uw driehoek kalender altijd een persoonlijk item.

promotie drukwerk

Meer promotie drukwerk

We bieden veel meer promotioneel drukwerk aan. Zeker weten dat uw product alle aandacht trekt! Bijvoorbeeld: