0 producten € 0,00

Kalenders maken

  • Vanaf 1 stuks te bestellen
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
kalenders drukken

Kies een type kalender:

Kies een staander:

Kies een formaat kalender:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Kies het aantal pagina's:

Kies hier het aantal pagina's dat uw kalender moet krijgen, het aantal pagina's is altijd inclusief de voor en achterkant.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope kalenders drukken

kalenders met spiraalbinding drukken

Wilt u een eigen kalender maken? Onze kalenders zijn ideaal als relatiegeschenk en handig voor op kantoor. U kunt bij ons uit 4 types kalender kiezen, namelijk een bureaukalender, standaard kalender en 2 driehoekskalenders. Op zoek naar kalenders met 1 pagina? Kijk dan bij onze posters.

Optioneel voorzien we uw kalender van:

  • een ophangoog
  • transparante plastic cover

Om geheel in uw huisstijl te blijven, heeft u voor de spiraalbinding de keuze uit de kleuren:

  • wit
  • zilver
  • zwart

Kalender maken met ringband

Wilt u bijvoorbeeld een fotokalender maken met ringband? Dan kiest u voor onze bureaukalender of standaard kalender. Wij voorzien deze kalenders met een zwarte, witte of een zilvergrijze ringband. Optioneel kunt u kiezen voor een ophangoog of een ophang met boorgat om de kalender eenvoudig aan de muur te hangen.

Kalender maken zonder ringband

Wilt u bijvoorbeeld een fotokalender maken zonder ringband? Kiest u dan voor één van onze driehoekskalenders. We leveren de driehoekskalenders altijd plano, ook wel ongevouwen genoemd, maar deze zet u zelf eenvoudig in elkaar.

Jaarkalender maken

Wilt u een jaarkalender maken? Als u voor een kalender met ringband kiest, kunnen wij de jaarkalender maken met twee extra opties. Zo kunnen we desgewenst een ophangoog en een transparante plastic cover toevoegen.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Download gratis kalender 2022 templates

Wilt u een fotokalender maken of een zakelijke kalender? Dankzij onze handige templates voor 2022 hoeft u alleen nog maar foto's, logo's of teksten te plaatsen. De dagen met bijbehorende data hebben wij al voor u toegevoegd. U kunt de templates gratis downloaden en gebruiken in uw eigen ontwerp programma als Illustrator, InDesign of CorelDRAW.

Standaard en bureaukalenders

Deze kalenders worden voorzien van een zwarte, witte of een zilvergrijze ringband. Optioneel kan er gekozen worden voor een ophangoog of een ophang-/boorgat om de kalender eenvoudig aan de muur te hangen.

Driehoekskalenders

We leveren de driehoekskalenders altijd plano, ook wel ongevouwen genoemd. U kan de kalender eenvoudig zelf in elkaar vouwen.

promotie drukwerk

Meer promotie drukwerk

We bieden veel meer promotioneel drukwerk aan. Zeker weten dat uw product alle aandacht trekt! Bijvoorbeeld: