0 producten € 0,00

Kalenders drukken en printen

Een kalender drukken? Dat doet u bij Reclameland. Vindt u het aanbod in de winkel standaard en fantasieloos? Laat uw creativiteit los op een eigen ontwerp. De gepersonaliseerde kalender printen wij op het mooiste en beste papier, zodat u lang kunt genieten van uw eigen creatie.

Wij bieden vier varianten. Zo kiest u uit een jaaroverzicht, weekoverzicht of een versie voor op het bureau. Ontdek de mogelijkheden en ga aan de slag met uw ontwerp! Bent u tevreden? Laat dan door ons uw kalenders bedrukken!

Start met bestellen »

  • Vanaf 1 stuks te bestellen
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
kalenders drukken

Waarom kalender drukken?

kalenders met spiraalbinding drukken

Kalenders zijn ontzettend handig om uw planning op te schrijven, verjaardagen bij te houden of belangrijke afspraken te noteren. Toch heeft u vaak een beperkte keuze als u op zoek gaat naar een leuke versie. Waarom kiest u er niet voor om zelf een kalender te laten drukken?

U heeft de vrijheid om een product te creëren dat volledig bij uw stijl past. Wij leveren vanaf 1 stuk, maar u kunt ook kiezen voor een grotere oplage. Ideaal voor verenigingen die een origineel cadeau willen voor hun leden, of als werkgever om de bureaus op kantoor op te leuken. Wij leveren de bedrukte kalenders altijd volledig in full colour. Zo komt uw eigen ontwerp het best tot zijn recht!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Welke kalender laat u printen?

U kunt zelf kiezen welke kalenders u door ons laat printen. Wij bieden vier verschillende versies, waaronder de standaard verjaardagskalender. Bij wie hangt hij niet thuis om de verjaardagen in bij te houden? Heeft u liever een weekoverzicht of wilt u in één oogopslag de dagen van de maand bekijken? Dan kunt u de kalender afdrukken in de volgende varianten:

Weekkalender drukken

Heeft u het vaak druk? U kunt weekkalenders maken om al uw afspraken snel en overzichtelijk bij te houden. Deze variant is ideaal voor iedereen die van structuur houdt. Per week houdt u eenvoudig bij wat er die dag op de planning staat. Bepaal zelf de indeling en het ontwerp en houdt uw to do’s gemakkelijk bij!

Driehoekskalender drukken

Een driehoekskalender is een echte eyecatcher op uw bureau. Dit model neemt weinig ruimte in, maar biedt wel een duidelijk overzicht van de dagen per maand. U kunt kiezen uit twee varianten:

  • 2-zijdig: Iedere pagina toont een overzicht van zes maanden;
  • 3-zijdig: Iedere pagina toont een overzicht van vier maanden;

Ook hier geldt dat u geheel vrij bent om uw creativiteit de vrije loop te laten! Afbeeldingen, kleuren, lettertypes, de keuze ligt bij u!

Naast deze soorten kunt u ook een bureaukalender maken. Uiteraard, zoals u gewend bent, compleet in uw eigen stijl en met eigen foto's. Handig voor op kantoor of gewoon bij u thuis!

Hoe laat u een kalender bedrukken met een eigen ontwerp?

De afgelopen jaren is het steeds populairder geworden om een kalender met eigen ontwerp of logo te bedrukken. Zo heeft u vast wel eens een grappig model voorbij zien komen om geld in te zamelen voor een goed doel.

Natuurlijk kan een gepersonaliseerde kalender ook een leuke accessoire zijn voor uw huis. Bent u laatst op vakantie geweest en heeft u veel mooie kiekjes geschoten? Verwerk deze in het ontwerp en beleef de herinneringen iedere keer wanneer u een pagina omslaat. Het is mogelijk om de gehele indeling zelf te bepalen, maar u kunt ook gebruikmaken van één van onze templates, waarbij de pagina’s al gevuld zijn met de data van dit jaar.

Online kalenders bestellen en drukken

Zelf een kalender laten drukken hoeft niet in de papieren te lopen. U kunt het type kalender, het materiaal, het formaat, de bedrukking, de afwerking en het aantal pagina’s kiezen, waardoor u de kosten zelf in de hand heeft.

We willen het u zo makkelijk mogelijk maken. Daarom downloadt u de templates gratis onderaan deze pagina. De bestanden kunnen geopend worden met de programma’s InDesign, Illustrator of CorelDRAW. U hoeft slechts de foto’s, logo’s of andere afbeeldingen toe te voegen en uw design is klaar om verzonden te worden. Op deze manier laat u wel heel eenvoudig uw kalender drukken en printen!

promotie drukwerk

Meer promotie drukwerk

We bieden veel meer promotioneel drukwerk aan. Zeker weten dat uw product alle aandacht trekt! Bijvoorbeeld: