0 producten € 0,00

Kalenders drukken en printen

Bij Reclameland laat u eenvoudig uw eigen kalenders drukken. De kalenders printen wij altijd volledige full colour. De bedrukte kalenders maken wij van de mooiste en beste papiersoorten. U kiest eenvoudig uit één van de vier verschillende soorten die wij voor u kunnen bedrukken. Naast het afdrukken van een standaard jaarkalender, kunt u ook bureaukalenders of weekkalenders laten drukken.

Wilt u een foto of juist een logo laten printen? Wij regelen het voor u. Of het om een grote of een kleine oplage gaat: kalenders drukken wij voor iedereen!

Start met bestellen »

  • Vanaf 1 stuks te bestellen
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
kalenders drukken

Kies een type kalender:

Kies een staander:

Kies een formaat kalender:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Kies het aantal pagina's:

Kies hier het aantal pagina's dat uw kalender moet krijgen, het aantal pagina's is altijd inclusief de voor en achterkant.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Waarom kalender drukken?

kalenders met spiraalbinding drukken

Wanneer u kiest voor een kalender drukken, weet u zeker dat u extra zichtbaar bent. Daarom is een bureaukalender een populair relatiegeschenk. Een kantoor of werkplek zonder een bedrukte kalender aan de muur of op het bureau is zeldzaam. Doordat wij al vanaf 1 stuk printen, kunt u voor het laten drukken van kalenders in zowel grote als kleine oplages bij ons terecht. Er zijn verschillende soorten die u kunt laten bedrukken. Hierdoor vindt u altijd een exemplaar dat bij u past.

Omdat u de kalender vanaf 1 stuk kunt laten drukken, kunt u deze ook als particulier thuis gebruiken.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Kalender printen met eigen logo

Uw kalender printen wij met uw eigen ontwerp. Wat er op het ontwerp komt te staan, dat is volledig aan u zelf. Heeft u een serie mooie foto’s die wilt afdrukken? Of wordt het een zakelijke kalender voor op de bureaus? U levert zelf het ontwerp aan en bepaalt dus ook helemaal zelf hoe dit ontwerp eruit komt te zien. Wilt u een kalender drukken met behulp van een template? Download dan één van de templates, waarbij de pagina’s al zijn gevuld met de data van dit jaar.

Verschillende soorten kalenders bedrukken

Met kalenders bedrukken zorgt u ervoor dat u het hele jaar door gezien wordt. De kalenders printen wij op verschillende pagina’s. Hierdoor heeft u volop ruimte voor uw eigen foto’s en logo’s. Uit welke kalenders u kunt kiezen? Hieronder vindt u de verschillende soorten:

Jaarkalender

De de standaard- of jaarkalender drukken wij op minimaal 12 pagina’s: voor iedere maand een pagina. Omdat u alle ruimte hebt, is deze optie populair met eigen foto’s en afbeeldingen. Er zijn twee manieren om deze aan de muur te hangen: met een ophangoog aan de ringband of aan het boorgat. Het ophangoog en de ringband zijn verkrijgbaar in de kleuren zilver, wit en zwart.

Wilt u de kalender één keer laten drukken en vervolgens ieder jaar weer gebruiken? Laat deze dan als verjaardagskalender drukken zonder dagen. Met alleen de datums, zonder dagen, is deze tijdloos.

Weekkalender

Het drukken van een kalender kan ook als weekkalender. Zo heeft u een handig en duidelijk overzicht van per week. De kalender bedrukt met, naast een eigen ontwerp, een overzicht per week. Handig! Doordat deze uit meerdere pagina's bestaat, is deze te bestellen onder een brochure met spiraalbinding

Bureaukalender

De bureaukalender drukken wij op stevig papier. Door de handige kartonnen staander kan deze op het bureau staan, zonder verdere ondersteuning. De geprinte kalender wordt afgewerkt met een spiraalbinding aan de bovenzijde, waardoor de maanden gemakkelijk omgeslagen kunnen worden. De spiraal is verkrijgbaar in de kleuren wit, zilver of zwart.

Niet iedereen heeft een maandkalender nodig. Daarom kunt u een kalender drukken als een 3 maand kalender of een 6 maand kalender. Dit betekent dat wij één pagina met 3 of 6 maanden bedrukken. Deze zogenoemde driehoekskalenders die wij voor u printen ontvangt u ongevouwen en steekt u zelf eenvoudig in elkaar.

Bureaukalenders drukken is een populaire optie die veel gebruikt om een bedrukte kalender als relatiegeschenk te gebruiken. Omdat u de kalenders met eigen logo worden afgedrukt, bent u altijd zichtbaar bij uw (zakelijke) relaties!

Kalender laten drukken met template 2022

Wanneer u uw eigen kalender wilt laten drukken of printen, kunt u gebruik maken van één van onze templates. In deze templates staan alle datums en zo hoeft u alleen nog maar foto’s en afbeeldingen toe te voegen. Handig! De templates downloadt u hieronder gratis en kunnen worden geopend met de programma’s InDesign, Illustrator of CorelDRAW. Op die manier laat u wel heel eenvoudig uw eigen kalender drukken en printen!

promotie drukwerk

Meer promotie drukwerk

We bieden veel meer promotioneel drukwerk aan. Zeker weten dat uw product alle aandacht trekt! Bijvoorbeeld: