0 producten € 0,00

Bureaukalender maken

Een bureaukalender maken doet u snel én eenvoudig bij Reclameland. Met een ruime keuze uit verschillende papiersoorten en maar liefst 6 formaten, laat u eenvoudig uw eigen bureaukalender drukken. Hét ideale relatiegeschenk, maar natuurlijk ook handig en mooi voor bij u thuis op het bureau of een andere mooie plek.

De bureaukalender drukken wij standaard inclusief een stevige houder en bestaan uit 12, 13, 14 of 15 pagina’s. Zo kunt u eenvoudig een bureaukalender maken met uw eigen foto’s en afbeeldingen!

Start met bestellen »

  • Vanaf 1 stuks te bestellen
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
bureaukalender maken

Kies een type kalender:

Kies een staander:

Kies een formaat kalender:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Kies het aantal pagina's:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Met eigen foto’s een bureaukalender maken

bureaukalender drukken

Of het nu voor zakelijk gebruik is, of juist voor uzelf als particulier, een bureaukalender maken is altijd een goed idee. Een kalender, of in dit geval een bureaukalender, is onmisbaar op kantoor. Een handig overzicht van een volledige maand maakt het maken van een planning een stuk gemakkelijker. Bij Reclameland kunt u een persoonlijke bureaukalender maken door zelf foto’s en/of afbeeldingen toe te voegen.

Naast de bureaukalender kunt nog meer verschillende soorten kalenders drukken bij Reclameland.

Al vanaf 1 stuk

Een bureaukalender voor bij u thuis? Of wilt u deze juist zakelijk gaan inzetten? Bij Reclameland kunt u altijd terecht. De bureaukalenders worden namelijk digitaal geprint. Dit betekent dat er geen minimale oplage is en u zelf het aantal kiest. Zo kunt u ook 1 exemplaar laten drukken. Maar met hetzelfde gemak bestelt u er 100 of meer.

Het drukken de bureaukalender wordt gedaan op één van de 14 stevige papiersoorten. Welk materiaal past het beste bij u? Van het duurzame recycling papier tot het degelijk mat mc papier: het kan allemaal.

Waarom een bureaukalender drukken?

Er zijn verschillende redenen waarom het drukken van een bureaukalender een goed idee is. Allereerst is het, net als alle kalenders, de ideale manier om overzicht te behouden over uw planning. Het unieke voordeel van een bureaukalender, is dat deze zelfstandig kan blijven staan. Geen geboor in de muur, maar snel en eenvoudig overal neer te zetten.

De functionaliteit maakt het product ook erg populair als relatiegeschenk. Laat foto’s van uw onderneming drukken, neem het logo mee in het ontwerp en u heeft het ideale relatiegeschenk. De ontvanger heeft een mooie kalender en u breidt uw naamsbekendheid verder uit.

Specificaties

Laat uw bureaukalender drukken in één van de maar liefst 6 verschillende formaten. Hierdoor kunt u altijd een bureaukalender maken die het beste bij u past. U heeft de keuze uit de volgende opties:

  • A6 staand | 10,5 x 14,8 cm
  • A6 liggend | 14,8 x 10,5 cm
  • A6 lang liggend | 21 x 7,4 cm
  • A5 liggend | 21 x 14,8
  • A5 lang liggend | 29,7 x 10,5 cm
  • DIN lang liggend | 21 x 9,8 cm

Naast het formaat, bepaalt u ook zelf het aantal pagina’s. Hierbij is 13 pagina’s (1 maand per pagina + een titelblad) de meest gekozen optie. Maar ook een bureaukalender maken met 12, 14 of 15 pagina’s is mogelijk.

Afwerking

Uw bureaukalender wordt op een professionele en stevige manier afgewerkt. Dit wordt gedaan door middel van een spiraalbinding. De kleur van deze spiraalbinding kiest u zelf. Hierbij heeft u de keuze uit wit, zilver of zwart.

Daarbij zorgt een stevige kartonnen staander dat de bureaukalender zelfstandig kan blijven staan en dus overal op het bureau neergezet kan worden. Ideaal!

Zelf een bureaukalender maken

Een ontwerp voor uw bureaukalender maken is bij Reclameland erg eenvoudig. Aan de hand van de werktekening vindt u eenvoudig de juiste afmetingen en marges waaraan uw bestand moet voldoen. Werkt u liever vanuit een bestaand ontwerp? Dan kunt u eenvoudig het template downloaden. Dit bestand opent u vervolgens opmaakprogramma’s zoals bijvoorbeeld InDesign, Photoshop of CorelDRAW. Op die manier kunt u een bureaukalender maken met uw eigen foto’s, afbeeldingen of ontwerp.


Gratis templates bureaukalenders 12 pagina's 13 pagina's 14 pagina's 15 pagina's
DIN lang liggend 21 cm x 9,8 cm Download
template
Download
template
Download
template
Download
template
A6 staand 10,5 cm x 14,8 cm Download
template
Download
template
Download
template
Download
template
A6 liggend 14,8 cm x 10,5 cm Download
template
Download
template
Download
template
Download
template
A6 lang liggend 21 cm x 7,4 cm Download
template
Download
template
Download
template
Download
template
A5 liggend 21 cm x 14,8 cm Download
template
Download
template
Download
template
Download
template
A5 lang liggend 29,7 cm x 10,5 cm Download
template
Download
template
Download
template
Download
template