0 producten € 0,00

Geboorteborden bedrukken

Meer informatie

  • Beschikbaar in 2 varianten
  • Spoed levering mogelijk
  • Gratis verzending
geboorteborden bedrukken

Goedkope geboorteborden bedrukken

geboorteborden bedrukken

De geboorte van uw kindje(s) is nieuws dat door iedereen gezien mag worden! Plaats daarom een opvallend geboorte raambord op uw raam of geboorte tuinbord in uw tuin.

Ook een leuk kaartje versturen? Kijk dan bij onze geboortekaartjes.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Geboorteborden direct op de plaat bedrukt

Voor het beste resultaat bedrukken we uw geboorteborden rechtstreeks op de plaat. De gebruikte inkten zijn water- en UV-bestendig.

geboorte raamborden bedrukken

Geboorte raamborden bedrukken

Raamborden worden het vaakst gebruikt als geboortebord. Deze maken we van 4 mm dik kanaalplaat, ook wel bekend als buplex. Dit plaatmateriaal is licht van gewicht en bestaat uit 2 polypropyleen platen met hiertussen een polypropyleen kern. Het is zeer stevig en door het lichte gewicht makkelijk te bevestigen aan een raam op bijvoorbeeld een bovenverdieping.

geboorte tuinborden bedrukken

Geboorte tuinborden bedrukken

Tuinborden zijn ideaal om in een zachte ondergrond te plaatsen. Ze bestaan uit 4 onderdelen: bord, bordhouder, tussenstaander en het onderstuk.

Doordat de tussenstaander en onderstuk over elkaar heen geschoven worden, is het tuinbord in hoogte verstelbaar van ca 100 tot 150 cm.

  • Het bord is voorzien van ronde hoeken
  • Zowel staand als liggend model verkrijgbaar
  • Gratis schroeven meegeleverd voor montage
consumenten drukwerk

Meer consumenten drukwerk

We bieden veel meer drukwerk voor consumenten aan. Zo kunt u uw woonkamer of tuin helemaal voorzien of uitbreiden van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: