0 producten € 0,00

Geboortebord raam: met eigen ontwerp bedrukken

  • Eigen formaat of contour
  • Spoed levering mogelijk
  • Gratis verzending

Bekijk ook ons ander geboortedrukwerk.

geboortebord raam kopen

Kies een formaat raambord:

Kies hier het eindformaat van uw raambord.

Kies een ontwerp:
Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Geboortebord raam: goedkoop bedrukken

geboorte raambord bedrukken

Een geboortebord op uw raam valt direct op. Laat de hele straat, wijk of zelfs iedereen in het dorp weten dat jullie de trotse vader en moeder geworden zijn van een prachtige zoon of dochter. Jullie ontwerp drukken wij razendsnel en met de beste kwaliteit op een raambord. Reclameland bedrukt geboorte raamborden in vele soorten en maten. Wilt u liever een geboortebord voor in de tuin? Kijk dan eens bij onze geboorte tuinborden.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Geboorte raamborden bedrukken

Onze raamborden maken we van 3,5 mm dik kanaalplaat. Dit materiaal staat ook wel bekend als buplex. Het plaatmateriaal is licht van gewicht en bestaat uit 2 polypropyleen platen met hiertussen een polypropyleen kern. Het is zeer stevig en door het lichte gewicht makkelijk te bevestigen aan een raam op bijvoorbeeld een bovenverdieping.

Hieronder vindt u meer informatie over ons kanaalplaat.

Geschikt voor buiten Dikte Gewicht Max. formaat

Kanaalplaat

geboorteborden raam
3,5 mm 680 g/m2 100 x 140 cm

Meer raam geboortebord opties

U kunt verschillende opties kiezen tijdens het bestellen van uw geboorte raamborden. Hier ziet u alle informatie over deze verschillende opties.

Dubbelzijdig tape

Als u het bord met tape wilt bevestigen op het raam, dan leveren we kosteloos stevig dubbelzijdig tape bij elk geboorte raambord.

Zuignappen

Als u het raam geboortebord met zuignappen wilt bevestigen op het raam, dan kunt u deze optioneel meebestellen na het klikken op een prijs.

Geboorte raamborden rechtstreeks bedrukt

Voor het mooiste resultaat worden uw geboorte raamborden rechtstreeks op het plaatmateriaal bedrukt. De inkten zijn uiteraard water- en UV-bestendig, zodat u niet bang hoeft te zijn dat het bord van blauw in roze veranderd.

geboortebord op raam

Meer consumenten drukwerk

Naast een raam geboortebord bieden we veel meer drukwerk voor consumenten aan. Zo kunt u uw woonkamer of tuin helemaal voorzien van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: