0 producten € 0,00

Geboortebord tuin: bedrukken met eigen ontwerp

Bij Reclameland kunt u kiezen uit een staande en liggende uitvoering. Uiteraard wordt het onderstuk om het tuin babybord in de grond te drukken meegeleverd.

  • Staand of liggend
  • Spoed levering mogelijk
  • Gratis verzending

Bekijk ook ons ander geboortedrukwerk.

geboortebord tuin kopen

Kies een model tuinbord:

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop tuin geboorteborden bedrukken

babybord tuin

U bent een trotse ouder en dat mag iedereen weten! Of u dit nieuws nu wilt delen door middel van een staand of liggend, enkel- of dubbelzijdig tuin geboortebord, bij Reclameland kan het allemaal. Liever uw babybord aan het raam? Kijk dan eens bij onze geboorte raamborden.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Geboorte tuinbord rechtstreeks bedrukt

De geboorte tuinborden bedrukken we rechtstreeks op het plaatmateriaal. Dit zorgt voor het beste resultaat. De inkten zijn uiteraard water- en UV-bestendig.

Plaatsen van baby tuinbord

De geboorteborden zijn ideaal om in een zachte ondergrond te plaaten en bestaan uit 4 onderdelen: bord, bordhouder, tussenstaander en het onderstuk. De tussenstaander en onderstuk kunnen over elkaar heen worden geschoven worden. Hierdoor is het bord verstelbaar van ca. 100 tot 150 cm. Deze tuinborden wegen 5 kg per stuk en bijbehorende schroeven worden standaard meegeleverd. De frame onderdelen zijn gemaakt van staal en hierdoor niet roestvrij.

Tuinbord formaten

Staand formaat: 48 cm x 65 cm

Liggend formaat: 65 cm x 48 cm

Tuinborden met ronde hoeken

Ronde hoeken in het bord hebben een radius van 48 mm.

Onderdelen

De tussenstaander en het onderstuk kunnen over elkaar worden heengeschoven. Afmeting tussenstaander: 90 cm lang, diameter 22 mm. Afmeting onderstuk: 120 cm lang, diameter 16 mm.

Schroeven

Altijd inclusief gratis schroeven voor montage.


consumenten drukwerk

Meer consumenten drukwerk

Naast een tuin geboortebord bieden we veel meer drukwerk voor consumenten aan. Zo kunt u uw woonkamer of tuin helemaal voorzien van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: