0 producten € 0,00

Outdoor- of buitenposters

Wilt u buitenposters laten drukken? Bij Reclameland vindt u deze in alle soorten en maten. Van het compacte A4 formaat tot het grote B0 formaat: alle standaardformaten, en zelfs een eigen maat, zijn mogelijk! Altijd volledig full colour bedrukt met UV- en waterbestendige inkten, waardoor u de buitenposters met een gerust hart buiten kunt hangen.

Met spoed drukwerk nodig? Bestel uw buitenposters met een spoedbestelling om deze de volgende werkdag al geleverd te krijgen. Razendsnel de beste kwaliteit bij u in huis.

Meer informatie

  • Van 1 t/m 5.000 stuks
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Op zoek naar een poster voor de tuin of op het terras? Ga naar onze tuinposters.

outdoor posters drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Buitenposters laten drukken

posters drukken

Buitenposters laten drukken kunt u voor ontzettend veel verschillende doeleinden doen. Tijdens verkiezingen erg populair als verkiezingsposters, maar ook ideaal voor het aankondigen van festivals, beurzen of andere evenementen. Doordat zowel het materiaal als de gebruikte inkten op de outdoorposter water- en UV-bestendig zijn, hoeft u zich geen zorgen te maken over waar u het drukwerk gaat gebruiken.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Verschillende materialen

Een poster voor buiten moet natuurlijk goed tegen zonlicht en (regen)water kunnen. Daarvoor kiest u bij ons uit twee materialen die daar uitstekend voor geschikt zijn. Het gaat hierbij om het 115 grams blueback of het als spandoek bedrukken op 510 grams bisonyl.

De eerste optie, het 115 grams blueback, is een papiersoort dat zo gemaakt is dat het tegen de weersinvloeden kan. Deze optie is vooral geschikt als buitenposter voor kortdurend gebruik. De blauwe ruwe achterkant maakt dat het materiaal ideaal is om te plakken.

Het 510 grams scheurvaste spandoek is een soort zeil en een extra dik en stevig materiaal. Geschikt om langdurig buiten te hangen. Zo kunt u deze buitenposter drukken voor zakelijk gebruik om bijvoorbeeld aan uw gevel te hangen, maar ook om uw achtertuin op te fleuren met een mooie print of eigen foto. Wilt u de buitenposter af laten werken met ringen om het ophangen gemakkelijker te maken, kijk dan eens bij onze tuinposters.

Buitenposters op maat

Iedereen kan bij Reclameland snel, eenvoudig en goedkoop bedrukte buitenposters bestellen. Laten drukken kan namelijk al vanaf 1 stuk, maar ook voor de grote oplages bent u bij ons aan het juiste adres! Een outdoorposter wordt altijd voor u op maat gemaakt. Kies uit één van de populaire A-formaten of ga voor een volledig op maat gemaakte poster met de optie ‘Eigen maat’. Hieronder vindt u een handig overzicht van alle beschikbare standaardformaten voor de outdoorposter.

  • B0 formaat: 100,0 cm x 140,0 cm
  • B1 formaat: 70,0 cm x 100,0 cm
  • B2 formaat: 50,0 cm x 70,0 cm
  • B3 formaat: 35,0 cm x 50,0 cm
  • Kies uw eigen maat

Populaire formaten

Hoe groot is een A0, B1 of abri poster eigenlijk? Hierbij een overzichtelijke vergelijking van onze poster formaten.

A-formaten vergelijking

posters a-formaten vergelijken

B-formaten vergelijking

posters b-formaten vergelijken

ABRI-formaten vergelijking

posters abri-formaten vergelijken

Een eigen buitenposter maken

Voor het drukken van de buitenposter levert u uw eigen drukbestand aan. Dit kan een eigen ontwerp zijn, maar ook een eigen foto. Heeft u al een kant-en-klaar drukbestand dat voldoet aan de aanleverspecificaties? Dan kan deze snel en eenvoudig geupload worden tijdens het bestelproces.

Heeft u nog geen drukklaar bestand? Ook dan kunt u natuurlijk bij Reclameland terecht. Een ontwerp voor uw buitenposter maken kan eenvoudig in onze gratis ontwerptool. Hier kunt u foto’s op het juiste formaat zetten of elementen als logo’s, teksten en afbeeldingen toevoegen. Handig, want zo kan iedereen - zelfs zonder enige grafische kennis - aan de slag!

outdoor en sign

Meer outdoor en sign drukwerk

We bieden veel meer outdoor en sign drukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: