0 producten € 0,00

Handdoeken bedrukken met logo of naam

  • Beschikbaar in 4 formaten
  • Hoogwaardige kwaliteit handdoeken
  • Gratis verzending

Bekijk ook ons andere bedrukt textiel.

handdoeken bedrukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een kleur:

Kies een soort handdoek:

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties. Voorkant, achterkant of borst, het kan allemaal bedrukt worden.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope handdoek met naam of logo

handdoek bedrukken

Laat bij Reclameland goedkoop uw gepersonaliseerde handdoeken bedrukken! Uw ontwerp wordt volledig naar wens op de handdoeken geborduurd. Er zijn 4 verschillende formaten beschikbaar. Zo kunt u kiezen voor een kleine handdoek van 50 x 100 cm, een douchehanddoek van 70 x 140 cm, een badhanddoek van 100 x 150 cm of een grote badhanddoek van 100 x 180 cm. Bestel voordelig badhanddoeken met naam, douche handdoeken met het logo van de sportclub of bedruk een strandlaken met een leuke tekst.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Handdoek bedrukken: 3 soorten hoogwaardige kwaliteit

Een handdoek met naam is bij Reclameland altijd van hoogwaardige kwaliteit. U hebt de keuze uit maar liefst 3 verschillende soorten kwaliteit: basic, premium en luxe handdoeken.

De basic handdoeken zijn van 100% katoen. Dit katoen heeft een gewicht van 380 g/m2. Onze basic handdoeken hebben een hoog absorptievermogen en zijn voorzien van een ophanglus, koordapplicaties en hebben een dubbele zoom aan de lange zijden.

De premium handdoeken zijn heerlijk comfortabel en zacht dankzij 100% gekamd en gemerceriseerd katoen van maar liefst 550 g/m2. De handdoeken hebben een brede afwerking en stralen daardoor extra kwaliteit uit. Zowel de basic als premium handdoeken zijn te wassen op maximaal 60° C.

Als derde optie heeft u de luxe handdoeken. Deze sterke en eersteklas handdoeken zijn van hotelkwaliteit. De luxe handdoeken bestaan uit 100% gekamd katoen van 500 g/m2. De handdoeken zijn te wassen op maximaal 95° C en zijn zelfs chloorbestendig.

Gepersonaliseerde handdoek borduren

Het gebied wat u kunt voorzien van een eigen borduursel is 9 x 27 cm groot. De locatie bepaalt u zelf: horizontaal vlak boven de onderste band of verticaal geplaatst aan de rechterzijde in het midden. Voor het opmaken van een drukbestand voor een handdoek borduren is een grafisch programma nodig. Bent u niet in het bezit van een grafisch programma, maar wilt u wel graag handdoeken bestellen met een eigen bedrukking? Geen probleem, onze ontwerp afdeling helpt u tegen een voordelig tarief graag verder!

Bestanden aanleveren voor handdoeken bedrukken

Wij vragen voor het bedrukken van handdoeken om een vector bestand, opgebouwd uit Pantone C kleuren. Een bestand met RGB of CMYK kleuren is niet geschikt voor handdoeken. Gebruikt u wit in uw drukbestand? Zorg ervoor dat de witte delen in uw ontwerp ook als steunkleur zijn gedefinieerd en geef deze de naam WHITE. Ook handig om te weten: de juiste benaming voor de kleur zwart is 'Pantone Neutral Black C'. Om het makkelijker maken om een bestand aan te leveren voor de handdoeken, hebben we een aantal aandachtspunten voor u op een rijtje gezet:

  • Het is mogelijk om maximaal 12 verschillende PMS kleuren per motief te gebruiken.
  • Grafische effecten zoals schaduwen, transparanties en kleurverlopen kunnen niet geborduurd worden. Zet daarnaast de kleurwaarde van de steunkleuren altijd op 100%.
  • Gebruik een minimale lijndikte van 2,8 pt (1 mm) en een tekengrootte van minimaal 6 mm.
  • Zorg ervoor dat tekens geconverteerd zijn naar paden (rondingen).
  • Het is van belang dat de spelling van de steunkleuren correct is. Een juiste benaming is bijvoorbeeld: Pantone 359 C.
  • Goed om te weten: ronde grafische elementen kunnen vanwege het weven niet exact worden omgezet.