0 producten € 0,00

Handdoek bedrukken

Op zoek naar een leuk relatiegeschenk of een cadeautje? Bij Reclameland kunt u goedkope handdoeken borduren. Een handdoek met naam, logo of tekst is niet alleen leuk om te geven, ze zijn ook erg fijn en comfortabel in gebruik. U bepaalt zelf het ontwerp. Alle handdoeken zijn van hoogwaardige kwaliteit en blijven dus lange tijd mooi!

U heeft keuze uit meer dan 300 verschillende kleuren, waarbij er tot wel maximaal 15 gebruikt kunnen worden! Wat mogen wij voor u borduren?

Start met bestellen »

  • Beschikbaar in verschillende formaten
  • Hoogwaardige kwaliteit handdoeken
  • Gratis verzending

Bekijk ook ons andere bedrukt textiel.

handdoeken bedrukken

Kies een soort handdoek:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een kleur:

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties. Voorkant, achterkant of borst, het kan allemaal bedrukt worden.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Handdoek bedrukt met naam of logo

handdoek bedrukken

De mooiste bedrukte handdoeken bestel je goedkoop bij Reclameland. In onze eigen productiehal bedrukken wij dagelijks de mooiste handdoeken. Doordat wij uw ontwerp borduren, blijft de print ook voor langere tijd en na vele keren wassen nog als nieuw. Er zijn daarbij twee verschillende soorten waar u uit kunt kiezen, die weer beschikbaar zijn in twee maten: 50 x 100 (handdoek) of 70 x 140 cm (badhanddoek). Het ultieme relatiegeschenk, een aanwinst voor hotels en B&B of voor in uw eigen badkamer: met een bedrukte handdoek kan het allemaal!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Bedrukte handdoeken bij Reclameland

Handdoeken bedrukken doen we bij Reclameland op het badtextiel van het Nederlandse merk The One Toweling. Deze zijn gemaakt van een speciaal soort katoen dat extra goed vocht opneemt en niet pluist. Het gekamde katoen maakt de luxe uitstraling helemaal compleet!

Er zijn twee varianten die u kunt laten borduren met uw naam, logo of ander ontwerp: een basic variant van 450 gr/m2 katoen of de zwaardere premium met een gewicht van 500 gr/m2. Beide opties zijn voorzien van een handige ophanglus en een dubbele zoom aan de zijkanten voor extra stevigheid.

Wasinstructies

De bedrukte handdoeken kunnen gewassen worden op maximaal 90 graden. Drogen kan in de droger en ze zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Door de gebruikte garen - die kleur- en slijtvast zijn - blijft de handdoek met naam of logo extra lang mooi.

Bestand aanleveren

Voor het bedrukken van handdoeken vragen wij om een vector bestand. Dit zorgt voor het mooiste eindresultaat van het borduren van uw logo of naam. Daarnaast zijn er nog een paar punten waar u rekening mee dient te houden om uw ontwerp zo te borduren als u wilt:

  • Het bestand is een vectorbestand, om de optimale kwaliteit te waarborgen
  • U kunt tot maar liefst 15 kleuren in één keer laten borduren
  • De kleur wit in uw ontwerp? Zorg dat dit gedefinieerd is als steunkleur
  • Grafische effecten zoals transparanties, schaduwen en kleurverlopen zijn niet technisch gezien niet mogelijk
  • Gebruik een minimale tekengrootte van 28 pt (10 mm) en een lijndikte van minimaal 5,5 pt (2 mm)
  • Gebruik een minimale uitsparing van 8,5 pt (3 mm)
  • Converteer tekens naar paden (rondingen).

Goed om te weten bij handdoeken bedrukken: vanwege het borduren kunnen ronde grafische elementen niet exact worden geproduceerd.

Handdoek borduren

Uw handdoek borduren wij binnen een bedrukbaar gebied van 12 x 12 cm. Hierbij heeft de keuze uit twee locaties: net boven de onderste band of gedrukt op de rechterkant, in het midden. Binnen dit gebied bepaalt u helemaal zelf wat en hoe u het bestand opmaakt. Wordt het een logo? Laat u de handdoeken bedrukken met een naam? Het kan allemaal!

Voor het goed opmaken van het drukbestand heeft u een grafisch programma nodig. Heeft u niet de beschikking over een dergelijk programma? Neem dan contact op met onze bestandenafdeling. Tegen een kleine vergoeding gaan wij graag met uw ontwerp aan de slag.

Beschikbare kleuren borduren

Het gekozen textiel borduren wij in maximaal 15 verschillende kleuren garen per ontwerp. De complete collectie polyneon garens No.40 van het merk Madeira hebben wij standaard op voorraad. Dat betekent dat er keuze is uit 413 verschillende uni-kleuren, waarvan 24 fluorescerende kleuren. Er is altijd een kleur die bij uw ontwerp past! Wij zoeken een kleur die het dichtsbij de kleur in het ontwerp zit en stikken dan het ontwerp met onze borduurmachines op uw gekozen textiel.

Wilt u een specifieke kleur bij uw ontwerp? Dan kunt u de kleurcode doorgeven na het bestellen aan onze klantenservice.