0 producten € 0,00

Stoepborden met of zonder posters

  • Spat- of waterdicht
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
stoepborden

Goedkope stoepborden bestellen

stoepborden bestellen

Laat uw eigen ontwerp drukken en val op. Wat dacht u van uw logo, slogan of een niet-te-missen aanbieding? Een stoepbord biedt een groot oppervlak voor uw uiting en is een échte blikkenvanger. Of u nu mensen in uw winkel wilt krijgen of uw logo onder de aandacht wil brengen: u slaagt met stoepborden van Reclameland!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

3 modellen stoepborden

U heeft de keuze uit 3 verschillende modellen, namelijk klapbord, standaard en stoepbord met watertank. Deze laatste 2 modellen zijn ook beschikbaar in waterdichte versies. Bij regen is er in dit geval geen wolkje aan de lucht.

Meer informatie over onze stoepborden.

Stoepbordposters

U heeft de keuze tussen 135 grams mat coated en 510 grams scheurvast spandoek om uw stoepbordposters op te drukken. Indien u kiest voor een stoepbord dat niet 100% waterdicht is dan raden wij aan om de 510 grams scheurvast spandoek posters te nemen. Deze posters zijn namelijk waterbestendig waardoor u deze veel langer kunt gebruiken.

Meer informatie over onze losse stoepbordposters.

Covers

Als u op zoek bent naar nieuwe covers voor onze stoepborden, dan kunt u deze makkelijk vervangen met onze losse plastic stoepbord covers. Ze beschermen uw stoepbord posters tegen vocht en vuil.

Meer informatie over onze losse plastic stoepbord covers.

Let op: Stoepborden kunnen bij harde wind niet buiten staan.

outdoor en sign

Meer outdoor en sign drukwerk

We bieden veel meer outdoor en sign drukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: