0 producten € 0,00

Stoepborden kopen

Een stoepbord kopen? Goed idee! Dit biedt een groot oppervlak voor uw uiting en is een échte blikkenvanger op straat of tijdens evenementen. Een stoepbord kopen kan goedkoop en snel bij Reclameland. Kies uit 3 verschillende modellen: waterdicht, standaard of een klapbord. Uiteraard drukken wij ook de posters voor uw nieuwe stoepbord!

Alleen nieuwe posters of plastic covers nodig voor uw stoepbord? Ook deze zijn los bij ons te bestellen. Altijd voor de laagste prijzen!

Start met bestellen »

 • Spat- of waterdicht
 • Spoedlevering mogelijk
 • Gratis verzending
stoepbord kopen

Stoepbord of klapbord kopen

stoepbord

Een stoepbord kopen kan goedkoop en snel bij Reclameland. Laat uw eigen ontwerp op een poster drukken en val op met uw eigen stoepbord. Wat dacht u van uw logo, slogan, reclame of een niet-te-missen aanbieding? Een stoepbord biedt een groot oppervlak voor uw uiting en is een échte blikkenvanger. Of u nu mensen in uw winkel wilt krijgen, een horeca stoepbord nodig heeft voor uw gerechten of uw logo onder de aandacht wilt brengen: u slaagt met stoepborden van Reclameland!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

3 modellen stoepborden

U heeft de keuze uit 3 verschillende modellen, namelijk een klapbord, een standaard stoepbord en stoepborden met watertank. Deze laatste 2 modellen zijn ook beschikbaar in waterdichte varianten. Bij regen is er in dit geval geen wolkje aan de lucht.

Standaard stoepbord

De standaard stoepborden zijn voorzien van een stevig stalen frame. Het frame is volledig waterdicht. Aan de onderzijde zijn twee sterke veren gemonteerd, die vastzitten aan twee poten. Deze veren zorgen ervoor dat het stoepbord meebeweegt met de wind en niet direct omwaait. Bij harde wind raden wij wel aan het bord naar binnen te halen, om beschadigingen te voorkomen.

Verkrijgbaar in de volgende formaten:

Stoepbord met watertank

Zelf bepalen hoe zwaar en stevig het stoepbord moet staan? De watertank vul je eenvoudig met water of bijvoorbeeld zand. Hierdoor blijft deze stevig en stabiel staan, ook bij een beetje wind. De veren aan de onderzijde van het frame zorgen er daarbij nog voor de het stoepbord meebeweegt met de wind. Ook dit stoepbord is weersbestendig en waterdicht. Aan de onderzijde van de watertank zitten twee wieltjes. Het verplaatsen wordt hierdoor extra makkelijk.

Verkrijgbaar in de volgende formaten:

 • A0 stoepbord met watertank
 • A1 stoepbord met watertank
 • B1 stoepbord met watertank
 • B2 stoepbord met watertank

Klapbord

Het klapbord heeft een stalen frame en is - de naam zegt het al - inklapbaar. Handig en snel op te zetten en weer op te bergen. Deze optie is spatwaterdicht. Wilt u het klapbord toch ook in de regen gebruiken? Dan is een weersbestendige vinyl poster een goede optie.

Verkrijgbaar in de volgende formaten:

 • A0 klapbord
 • A1 klapbord
 • B1 klapbord
 • B2 klapbord

Stoepbord posters

U heeft de keuze tussen 135 grams mat coated en 510 grams scheurvast spandoek om uw stoepbordposters op te drukken. Indien u kiest voor een stoepbord dat niet 100% waterdicht is dan raden wij aan om de 510 grams scheurvast spandoek posters te nemen. Dit materiaal wordt onder andere gebruikt om spandoeken te bedrukken. Deze zijn scheurvast en weerbestendig, waardoor u deze veel langer kunt gebruiken.

Meer informatie over onze losse stoepbord posters.

Covers voor stoepborden

Als u op zoek bent naar nieuwe covers voor onze stoepborden, dan kunt u deze makkelijk vervangen met onze losse plastic stoepbord covers. Ze beschermen uw stoepbord posters tegen vocht en vuil.

Meer informatie over onze losse plastic stoepbord covers.

Let op: Stoepborden kunnen bij harde wind niet buiten staan.

horeca stoepborden

Meer outdoor en sign drukwerk

Naast stoepborden bieden we veel meer outdoor en sign drukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: