0 producten € 0,00

B2 stoepborden bestellen

Stoepbord met spoed nodig? Dankzij de standaard korte levertijd van 3 werkdagen heeft u de B2 stoepborden altijd snel in huis.

  • 3 modellen beschikbaar
  • Standaard snelle levertijdk
  • Gratis verzending

Wat is een stoepbord zonder posters? Bestel direct uw losse stoepbord posters.

b2 stoepbord

Kies een model stoepbord:

Kies een formaat stoepbord:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop B2 stoepbord bestellen

stoepbord B2 bestellen

Met zijn 50 x 70 cm is het B2 formaat een mooie tussenmaat vergeleken met de populaire A-formaten. Uiteraard kunt u bij Reclameland een passend stoepbord bestellen voor een B2 poster. Met een stoepbord maakt u uw merk, bedrijf of evenement kenbaar bij voorgangers. Een goede publiekstrekker dus! In onze stoepborden passen altijd 2 posters. Dankzij een plaat in het midden van het stoepbord, worden de posters van elkaar gescheiden. Hierdoor schijnen de posters niet door. Uw boodschap is dus altijd goed zichtbaar!

Op zoek naar een ander formaat stoepbord? Neem dan een kijkje bij onze stoepborden.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Verschillende B2 stoepborden

Bij Reclameland vindt u 3 verschillende stoepborden op B2 formaat. U kunt kiezen voor een stoepbord met standaard. Het klikbord is bevestigd op een frame van staal door middel van 2 veren. Deze veren zorgen ervoor dat het bord mee kan bewegen in de wind en minder snel omvalt. Het tweede model stoepbord staat op een watertank. De watertank - de naam zegt het al - wordt gevuld met water. Hierdoor neemt het gewicht van het stoepbord toe en valt deze minder snel om bij harde wind. Om het bord mobiel te houden zitten er 2 wieltjes onder de watertank. Het derde model is een klapbord. Een sterk mechanisme houdt de twee panelen bij elkaar.

Goed om te weten: het klapbord is enkel spatwaterdicht. Het standaard en watertank stoepbord zijn 100% waterdicht. Deze 2 stoepborden kunt u dus met een gerust hart buiten laten staan tijdens een regenbui! Let op: Stoepborden kunnen bij harde wind niet buiten staan.

Afmetingen B2 stoepbord

De afmetingen van het standaard en watertank stoepbord zijn gelijk, namelijk 57,7 cm breed en 78,4 cm hoog. Het standaard stoepbord weegt 10,5 kg. Het stoepbord met waterbord is een halve kilo zwaarder, namelijk 11 kg. De zichtmaat bij deze stoepborden is 49,4 x 69,4 cm. Dit betekent dat er 3 mm rondom van de poster in de kliklijst valt, en dus niet zichtbaar is.

Het klapbord op B2 formaat is kleiner en lichter dan de andere 2 modellen. Het formaat van het klapbord is 54,5 x 74,5 cm. De zichtmaat is 48 x 68 cm en het gewicht van het bord is 6,5 kg.

Stoepbord formaten

Onze stoepborden zijn in vele formaten te bestellen. In onderstaande tabel vindt u een overzicht van alle stoepborden.

Watertank stoepbord Klapbord stoepbord
A0 stoepbord
A1 stoepbord
A2 stoepbord
B1 stoepbord
B2 stoepbord