0 producten € 0,00

A0 stoepborden bestellen

De levertijd van onze stoepborden is standaard maar 3 werkdagen. Zo hoeft u nooit lang te wachten op uw nieuwe A0 stoepbord.

  • 100% waterdicht
  • Standaard snelle levertijd
  • Gratis verzending
a0 stoepbord

Kies een model stoepbord:

Kies een formaat stoepbord:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop A0 stoepbord kopen

stoepbord a0

Maak uw bedrijf zichtbaar in een drukke winkelstraat, op de markt of op een beurs met stoepborden op A0 formaat. De stoepborden zijn voorzien van een grote kliklijst. Hierdoor is het vervangen van de posters erg eenvoudig! In 1 stoepbord gaan 2 posters. Tussen beide posters zit een plaat waardoor de posters niet doorschijnen. Gelijk nieuwe posters voor uw stoepbord mee bestellen? Kijk dan eens bij onze losse stoepbord posters.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Verschillende A0 stoepborden

Bij Reclameland heeft u keuze uit 2 modellen voor een stoepbord op A0 formaat. Het eerste model is een standaard stoepbord. Dit bord heeft een stalen frame zonder wieltjes. Op het frame zit het klikbord bevestigd met 2 veren. Dankzij deze veren kan het bord meebewegen in de wind en valt het bord minder snel om.

U kunt ook kiezen voor een A0 stoepbord met watertank. Dit model heeft een voet, welke u kunt vullen met water. Ook handig: het stoepbord met watertank is voorzien van 2 wieltjes. Niet meer langer het zware bord op zijn plek tillen, u rolt het stoepbord zo op de gewenste plek! Het watertank stoepbord kan in de winter buiten blijven staan. In de watertank zit namelijk zout om bevriezing tegen te gaan.

Let op: Stoepborden kunnen bij harde wind niet buiten staan.

Stoepbord A0 formaat

Zowel het standaard stoepbord als stoepbord met watertank op A0 formaat is 91,8 cm breed en 126,6 cm hoog. Een poster van A0 formaat past hier dus goed in. Slechts een klein gedeelte, namelijk 3 mm aan alle zijdes, verdwijnt in de kliklijst. Zo weet u zeker dat uw gehele boodschap goed zichtbaar is! Het gewicht van een A0 stoepbord, watertank of standaard, is 16,5 kg.

Stoepbord formaten

Onze stoepborden zijn in vele formaten te bestellen. In onderstaande tabel vindt u een overzicht van alle stoepborden.

Watertank stoepbord Klapbord stoepbord
A0 stoepbord
A1 stoepbord
A2 stoepbord
B1 stoepbord
B2 stoepbord