0 producten € 0,00

A1 stoepborden bestellen

Met een standaard levertijd van 3 werkdagen heeft u uw A1 stoepborden altijd razendsnel in huis.

  • 3 modellen beschikbaar
  • Standaard snelle levertijd
  • Gratis verzending
a1 stoepborden

Kies een model stoepbord:

Kies een formaat stoepbord:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop A1 stoepbord kopen

A1 stoepbord bestellen

Op zoek naar een manier om op te vallen op een beurs of in de winkelpassage? Maak de locatie van uw bedrijf, winkel of pop-up store zichtbaar met een stoepbord op A1 formaat! Onze A1 stoepborden zijn voordelig geprijsd en bestaan uit 2 kliklijsten. Er passen dus 2 posters in 1 bord. De posters worden van elkaar gescheiden door middel van een plaat, op deze manier schijnen de posters niet door. Uw A1 stoepbord direct met posters bestellen? Bestel de posters gemakkelijk via losse stoepbord posters.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Verschillende A1 stoepborden

Bij Reclameland heeft u keuze uit 3 verschillende soorten stoepborden op A1 formaat. Het eerste model is een A1 stoepbord met standaard. Dit bord bestaat uit een stalen frame zonder wieltjes met daarop een klikbord. Dit klikbord is bevestigd met 2 veren. Dankzij deze veren kan het bord meebewegen in de wind en valt het bord minder snel om. Liever een stoepbord met wieltjes? Het stoepbord met watertank is voorzien van 2 wieltjes, waardoor het bord verrijdbaar is. Wel zo makkelijk! De watertank vult u met water waardoor het stoepbord niet omwaait. Het derde model, het klapbord stoepbord, heeft een stalen frame zonder wieltjes. Dankzij een sterk mechanisme worden de 2 panelen bij elkaar gehouden.

Het klapbord is enkel spatwaterdicht, het standaard stoepbord en watertank stoepbord zijn 100% waterdicht. Deze kunnen dus gerust buiten blijven staan tijdens een regenbui! Let op: Stoepborden kunnen bij harde wind niet buiten staan.

Stoepbord A1 formaat

Het standaard en watertank stoepbord zijn even groot, namelijk 67,1 cm breed en 91,8 cm hoog. Beide borden wegen 11,5 kg. De poster past met zijn A1 formaat (59,4 x 84 cm) goed in het bord. 3 mm rondom de poster valt in de kliklijst en is dus niet zichtbaar.

Het klapbord is kleiner dan de andere 2 modellen, het bord heeft een formaat van 63,9 cm breed en 88,6 cm hoog. Het zichtformaat is 57,4 x 82,1 cm. Dit betekent dat 1 cm rondom de poster in de lijst valt. Het klapbord weegt op A1 formaat 8 kg.

Stoepbord formaten

Onze stoepborden zijn in vele formaten te bestellen. In onderstaande tabel vindt u een overzicht van alle stoepborden.

Watertank stoepbord Klapbord stoepbord
A0 stoepbord
A1 stoepbord
A2 stoepbord
B1 stoepbord
B2 stoepbord