0 producten € 0,00

Plexiglas met blind ophangsysteem

Nagenoeg iedereen is ermee bekend. De chique uitstraling van een foto op glas. Perfect voor al uw privé foto’s, bedrijfslogo’s of andere afbeeldingen. Bij Reclameland drukken wij uw eigen ontwerp in full colour op een stevig 5 mm dik plexiglas. Te bestellen in eigen maat en nu ook beschikbaar met een blind ophangsysteem op maat. Wel zo gemakkelijk

Met het blinde ophangframe hangt u uw plexiglas eenvoudig op. Het unieke zwevende effect zal daarnaast zorgen voor een prachtig eindresultaat!

Start met bestellen »

  • Eigen formaat
  • met blind ophangsysteem
  • Gratis verzending
papieren verzendzakken bedrukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een accessoire:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Plexiglas met blind ophangsysteem bestellen

textielframes bestellen

Een foto op een glasplaat geeft een extra luxueuze uitstraling. De lichtval op het gebruikte materiaal geeft een magisch effect. De kleuren van uw foto lijken eruit te springen, wat een een adembenemende uitstraling geeft.

Plexiglas met blind ophangsysteem bieden wij aan met een volledige full colour bedrukking én ook nog eens een volledige wit tegendruk. Bij deze manier van produceren wordt de achtergrond volledig wit en zullen de kleuren van uw ontwerp of foto er nog beter uitspringen. De achterzijde van deze folie heeft een zwarte kleur.

Het blind ophangsysteem is niet te zien zijn aan de voorzijde. Omdat het aluminium frame een dikte heeft van 8 mm zal het plexiglas van de muur komen. Dit zorgt voor een luxe, maar toch speels effect.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Plexiglas blind ophangen

Uw foto op plexiglas wilt u op een zo mooi mogelijke manier aan uw muur bevestigen. Hoewel boorgaten met afstandhouders vaak een uitkomst bieden, is het soms net niet wat u zoekt. Een mogelijkheid om bijna onzichtbaar op te hangen? Die vindt u natuurlijk bij Reclameland! Met een blind ophangsysteem wordt het frame aan de achterzijde bevestigd en zal niet aan de voorzijde te zien zijn.


dibond met blind ophangsyteem bestellen

Foto op glas met blind ophangsysteem

De blinde ophangframes zijn gemaakt van sterk aluminium en hebben een dikte van 8 millimeter. De frames worden uiteraard geleverd met inclusief bijbehorende hoekjes, schoonmaakdoekje voor het plaatmateriaal en handige instructie voor eenvoudige montage. De frames voorzien wij alvast van sterk dubbelzijdig tape, waardoor het bevestigen nog makkelijk wordt! Handig toch?

Wij maken het frame graag op maat voor u. Goed om te weten, is dat het frame rondom 10 centimeter kleiner wordt dan de plexiglas plaat. Wanneer u bijvoorbeeld een bestelling plaatst voor plexiglas met ophangsysteem op een formaat van 100 x 100 centimeter, dan ontvangt u een plexiglas plaat van 100 x 100 centimeter en een frame van 80 x 80 centimeter.