0 producten € 0,00
a4 menukaarten

Menukaart A4 laten drukken

Menukaarten zijn onmisbaar voor de horeca. Een drankkaart, een menukaart voor desserts, een mooi overzicht van de te bestellen gerechten: de gasten vinden alles terug in de menukaarten. Het is dan ook niet voor niets dat een menukaart wordt gezien als het visitekaartje van een horeca bedrijf. Belangrijk dus dat u hiermee goed voor de dag komt. Een A4 menukaart is hiervoor perfect. Het herkenbare formaat - 21 x 29,7 cm - is één van de bekendste en meest bestelde formaten. Het A4 formaat is niet te groot en ligt goed in de hand. En, niet onbelangrijk, er is op een menukaart A4 voldoende ruimte om uw gasten te laten zien wat u te bieden heeft.

Ongevouwen en gevouwen A4 menukaarten

Een menukaart A4 is verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo kunt u kiezen voor een ongevouwen soort, waarbij twee twee zijden (de voor- en achterkant) bedrukbaar zijn. Bij de gevouwen A4 menukaarten heeft u vier zijden waarop uw gerechten en drankjes kunt aanprijzen. Heeft u aan vier zijden niet genoeg en wilt u helemaal uitpakken? Dan kunnen wij uw menukaart ook als boek drukken! Afgewerkt met twee nietjes of een spiraalbinding heeft u meerdere pagina’s om uw gerechten in de etalage te zetten.

Offset en digitale A4 menukaart

Bij Reclameland maken wij gebruik van verschillende druktechnieken. Twee van deze druktechnieken die bij de A4 menukaarten worden gebruikt, zijn het offset drukken en digitaal printen. Bij het offset drukken wordt drukwerk gecombineerd gedrukt. Op deze manier kunnen grote oplages efficiënt en voordelig gedrukt worden. Voor de kleine(re) oplages wordt gebruik gemaakt van digitale printers. Deze printers printen iedere opdracht afzonderlijk. Het grote voordeel hiervan is dat er gekozen kan worden voor een eigen aantal. Hierdoor zit u dus niet vast aan vaste oplages.


Menukaart A4 ontwerpen en maken

Een A4 menukaart is onder te verdelen in twee verschillende groepen: menukaarten met één vel/pagina en menukaarten met meerdere vellen/pagina’s. Maakt u uw ontwerp in een ontwerpprogramma buiten onze website om? Voor beide menukaarten kunt u uw ontwerp - volgens de aanleverspecificaties - opmaken en bij ons aanleveren. Heeft u nog geen ontwerp en geen mogelijkheid om dit via een professioneel opmaakprogramma op te maken? Voor de menukaarten die uit één pagina bestaan - gevouwen of ongevouwen - , kunt u gebruik maken van onze gratis online ontwerptool. In deze tool voegt u eenvoudig zelf logo’s, afbeeldingen en teksten toe om zo uw eigen menukaart A4 te ontwerpen. Het ontwerpen van producten die bestaan uit meerdere pagina’s is in de tool niet mogelijk.