0 producten € 0,00
a4 verzenddoos

A4 verzenddoos bedrukken met eigen ontwerp

Verzenddoos A4 met bedrukking

Op een goede en veilige manier uw producten versturen? Met de A4 verzenddozen van Reclameland weet u zeker dat uw producten op een veilige manier bij de klant terecht komen. En dat ook nog eens in een verzenddoos waarop uw eigen bedrukking staat. Het formaat van de A4 verzenddoos is iets groter dan het A4 formaat en daardoor geschikt om producten van maximaal een A4 formaat te versturen. En de grote vraag voor dit alles: wat komt er op uw A4 verzenddoos te staan?

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

A4 verzenddoos met logo bestellen

Wat er op de A4 verzenddoos gedrukt wordt, dat bepaald u bij Reclameland helemaal zelf! Wordt het tekst, een afbeelding, een foto? Of kiest u voor het logo van uw bedrijf? Het kan allemaal. Met de bedrukte verzenddoos weet u in ieder geval zeker dat u in het oog springt. En naast het veilig kunnen versturen, geeft het ook nog eens een professionele uitstraling aan uw zending.


Onze verzenddozen:


Volledig bedrukte A4 verzenddoos

De naam zegt het al: deze verzenddozen zijn aan de buitenzijde volledig te bedrukken. De ruimte kunt u dus volledig benutten. En het ontwerp kan volledig doorlopen en wordt aflopende bedrukt. Geen onbedrukte randen dus! Het materiaal waarop gedrukt wordt, is 1,5 millimeter dik golfkarton. Dit is een stevig materiaal dat tegen een stootje kan. De binnenkant van de doos blijft onbedrukt en de deze worden plano (ongevouwen) geleverd. Zo nemen de dozen minimale ruimte in bij de opslag.

A4 verzenddozen deels bedrukt

Wilt u enkel bijvoorbeeld een logo of afbeelding op een gedeelte van de verzenddoos plaatsen? Dan is een deels bedrukte verzenddoos perfect. Binnen het bedrukbare gebied van 28 x 20 centimeter bepaalt u zelf wat er gedrukt wordt. De opdruk wordt altijd op basis van full colour aangebracht. Met het 2 millimeter dikke dubbelwandig karton is het een stevig materiaal en uitermate geschikt om te gebruiken voor het verzenden via de pakketpost. Het gevouwen formaat is 30 x 21,3 x 5 centimeter. De dozen zullen plano (ongevouwen) geleverd worden. U vouwt deze zelf eenvoudig tot de gewenste doos.Op zoek naar meer verpakkingen?