0 producten € 0,00

Kleding borduren

Laat bij Reclameland kleding borduren! Of het het nu logo’s zijn, teksten of andere afbeeldingen, met 15 verschillende kleuren garen borduren wij het allemaal. Een grote oplage bestelling hoeft niet. U bestelt geborduurde kleding namelijk al vanaf 1 stuks. Maar ook voor grote oplages kunt u natuurlijk bij ons terecht. Ideaal voor zakelijk gebruik op beurzen of evenementen, maar ook als aankleding van de leden van een vereniging of club. Op zoek naar een leuk en persoonlijk kraamcadeau? Een slabbetje of een rompertje laten borduren met een persoonlijk ontwerp zorgt u gegarandeerd voor blije gezichten!

Maak hieronder de keuze uit wat u wilt borduren en bestel snel.

Wat is borduren?

Bij kleding borduren wordt uw ontwerp met garen op het kledingstuk of textiel aangebracht. Dit kunnen logo’s zijn, maar ook teksten of andere afbeeldingen. Het grote voordeel van het borduren is de duurzaamheid van de ‘opdruk’. Ook na veel dragen en wassen zal deze er nog als nieuw uitzien. Dit komt mede door de gebruikte garen: Madeira Polyneon garen. Deze zijn ontzettend sterk en ook nog eens kleurvast. Zo kunt u extra lang en optimaal genieten van uw geborduurde polo, trui of schort.

Bestellen kan al vanaf 1 stuks en standaard via de website tot wel 100 stuks. Bent u op zoek naar een grotere oplage? Wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat.

Bestand aanleveren voor het borduren van kleding

In tegenstelling tot het bedrukken van kleding, werkt het borduren met een aantal vaste kleuren. Houdt hiermee rekening wanneer u het drukbestand opmaakt. In totaal zijn er 15 verschillende standaard kleuren garen die gecombineerd met elkaar kunnen worden. Deze kleuren gaan van zwart en wit tot vrolijke kleuren groen, geel, roze of zelfs goud of zilver. Staat in uw bestand een kleur welke niet in onderstaand overzicht staat? Geen probleem, met onze garenkast van meer dan 300 verschillende kleuren is er altijd een kleur die bij uw ontwerp past!

Het aangeleverde bestand dient aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  • Het bestand is volledig vector
  • De minimale lijndikte is 5,5 pt (2 mm)
  • De minimale tekengrootte is 28 pt (10 mm)
  • Lettertypes zijn omgezet naar contouren

Goed om te weten dat het bij het borduren van kleding:

  • Grafische elementen zoals schaduwen, transparanties en kleurverlopen kunnen niet worden geborduurd
  • Ronde grafische elementen kunnen vanwege het weven niet exact worden omgezet

Beschikbare kleuren borduring

Heeft u nog vragen over kleding borduren of het opmaken van een juist drukbestand? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op »