0 producten € 0,00
a5 verzenddoos

A5 verzenddoos bedrukken met eigen ontwerp

Verzenddoos A5 met bedrukking

U wilt uw producten op een veilige manier versturen naar uw klanten? Met de voordelige A5 verzenddozen van Reclameland kunt u uw producten met een gerust hart overdragen aan de pakketdienst. En dat allemaal ook nog eens voorzien van een eigen bedrukking. Met die uiting vergroot u uw naamsbekendheid en zorgt u voor een professionelere uitstraling. De A5 verzenddozen zijn iets groter dan het A5 formaat (14,8 x 21 centimeter). Zo kunt u producten versturen met maximaal het formaat van een A5. En wat er op de doos gedrukt wordt? Dat is helemaal aan u. U kunt kiezen uit een volledig bedrukte doos of voor een bedrukking op de bovenzijde.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

A5 verzenddoos met logo bestellen

Het ontwerp van wat er op de A5 verzenddozen gedrukt mag worden, dat levert u zelf aan. Wilt u uw logo op de verzenddoos? Of juist een tekst of een foto? Het kan allemaal! Uw ontwerp wordt altijd full colour gedrukt. Met de bedrukking ziet uw klant (en degenen die onderweg uw pakket zien) van wie de zending afwezig is. Zonder veel extra moeite zorgt u er zo eenvoudig voor dat uw naam zichtbaarder wordt. En daar komt nog eens bij dat een doos met uw logo of andere eigen bedrukking een professionele uitstraling aan de zending geeft. Onopvallend versturen, dat lukt voortaan niet meer!


Onze verzenddozen:


Volledig bedrukte A5 verzenddozen

De naam verraadt het eigenlijk al: deze A5 verzenddozen zijn volledig te bedrukken. De doos wordt in zijn geheel op het stevige karton gedrukt en vervolgens in de juiste vorm gestanst. Het karton dat hiervoor gebruikt heeft een dikte van 1,5 millimeter. Dit karton kan tegen een stootje en is dus zeer geschikt om te gebruiken bij het verzenden via de pakketpost. U ontvangt de dozen ongevouwen. Zo nemen deze weinig ruimte in bij de opslag. Wanneer u de doos wilt gebruiken, dan zijn deze eenvoudig in elkaar te vouwen.

A5 verzenddoos deels bedrukt

Wilt u enkel een bedrukking op de bovenzijde van uw A5 verzenddoos? Dan kunt u het beste kiezen voor de deels bedrukte verzenddoos. Hierbij wordt uw bedrukking aangebracht op het bedrukbare gebied van 20 x 13 centimeter. Binnen dat gebied bepaalt u helemaal zelf wat er gedrukt gaat worden. Uw logo? Een foto? Een slogan of tekst? Het kan allemaal! Met het formaat van 21,3 x 15,1 x 5 centimeter is de A5 verzenddoos geschikt om producten te versturen met maximaal het formaat van een A5. Is het formaat (veel) kleiner? Dan kunt het beste de ‘loze’ ruimte opvullen om te zorgen dat de inhoud veilig verstuurd kan worden.Op zoek naar meer verpakkingen?