0 producten € 0,00

Abri posters drukken en maken

Heeft u de abri posters snel nodig? Met een spoedlevering heeft u de abri posters de volgende werkdag al in huis.

  • Eigen aantal mogelijk
  • Beschikbaar op 5 materiaalsoorten
  • Gratis verzending
abri posters drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Wat is een abri poster?

abri poster maken

Dankzij een poster op abri formaat trekt u alle aandacht. Met een formaat van maar liefst 118,5 x 175 cm drukt u uw ontwerp levensgroot af. Het woord abri betekent van origine het wachthuisje bij een bushalte. Tegenwoordig is een abri een synoniem geworden voor de grote posters in bushokjes. Het gebruik van een abri poster beperkt zich echter niet alleen tot het maken van reclame in een bushokje, u kunt de posters uiteraard ook binnen ophangen. Maak een verpletterende indruk met uw enorme poster en zorg ervoor dat niemand meer om uw bedrijf, evenement of product heen kan!

Abri poster drukken

Wij kunnen uw abri posters drukken op 5 verschillende materiaalsoorten. Bestel de posters bijvoorbeeld op ons 115 grams blueback materiaal. Dit materiaal is weerbestendig en heeft een blauwe achterzijde. Hierdoor plakt u de poster eenvoudig over een andere poster heen en is de oude poster minder zichtbaar. Wilt u de poster binnen gebruiken? Wij kunnen uw abri poster drukken op mat fotopapier. Dit materiaal wordt bedrukt met onze 8 kleuren foto-printers voor het mooiste resultaat. Komt de abri poster in een lichtbak? Kies dan voor ons speciale backlit folie.

Afmeting abri poster

Het abri poster formaat is 118,5 x 175 cm. In millimeters is dit 1185 x 1750 mm. Ook handig om te weten: de afmeting van een abri poster in inches is 46,8 x 68,9 inches. Maar hoe groot is een abri poster in vergelijking met de bekende A-formaten? Hieronder ziet u een weergave van beide formaten.

A-formaten vergelijking

abri posters kopen

Abri-formaten vergelijking

abri poster bestellen

Poster formaten

Posters zijn in veel verschillende formaten te bestellen. In de onderstaande tabel vindt u een overzicht van alle poster formaten.

Formaat Werktekening Template
Abri posters 175 x 118,5 cm Abri werktekening Abri template
A0 posters 84 x 118,8 cm A0 werktekening A0 template
A1 posters 59,4 x 84 cm A1 werktekening A1 template
A2 posters 42 x 59,4 cm A2 werktekening A2 template
A3 posters 29,7 x 42 cm A3 werktekening A3 template
A4 posters 21 x 29,7 cm A4 werktekening A4 template
B0 posters 100 x 140 cm B0 werktekening B0 template
B1 posters 70 x 100 cm B1 werktekening B1 template
B2 posters 50 x 70 cm B2 werktekening B2 template

Bestanden aanleveren voor een abri poster

Bij het opmaken van uw drukbestand raden we aan om een afloop van 3 mm rondom uw bestand te laten. Het ontwerp laat u doorlopen in de afloop. De afloop is een extra rand rondom uw bestand die uiteindelijk weggesneden wordt. Dankzij deze rand weet u zeker dat uw drukwerk geen ongewenste witte randen krijgt. Voor een abri poster levert u dus een bestand aan met het formaat 119,1 x 175,6 cm. Voor het mooiste eindresultaat is het belangrijk om een bestand aan te leveren van een hoge kwaliteit. Voor een abri poster raden we aan om een bestand aan te leveren met minimaal 150 dpi. DPI staat voor Dots Per Inch, oftewel aantal punten/pixels per inch. Hoe meer pixels, hoe hoger de dpi en dus een hogere resolutie en een scherper eindresultaat.