0 producten € 0,00

A1 posters printen

Bij Reclameland laat u de mooiste A1 posters printen! Enkel- of dubbelzijdig full colour bedrukt met de mooiste kleuren. Kies uit één van de verschillende papiersoorten en profiteer direct van onze lage prijzen. Zo bestelt u al 50 A1 posters voor slechts €40,- inclusief verzending!

Met een levertijd van 4 werkdagen is een normale levering al ontzettend snel. Uw bestelling toch sneller nodig? Met een spoedlevering wordt de A1 poster de volgende dag al geleverd!

Start met bestellen »

  • Enkel- of dubbelzijdig bedrukt
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
a1 posters drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop A1 posters laten drukken bij Reclameland

Reclameland is hét adres als het gaat om A1 posters drukken en printen. Dagelijks maken wij duizenden exemplaren voor de meest uiteenlopende doeleinden. Van thuis aan de muur tot een belangrijk onderdeel van een grote marketingcampagne: het kan allemaal!

Hoe groot is een A1 poster? Het exacte formaat is 59,4 x 84 cm en het past hiermee precies twee keer in het grootste A-formaat: A0. Mede door de grootte is dit één van de populairste formaten als het om het afdrukken van posters gaat. Of het nu gaat om een fotoafdruk op één exemplaar of juist een grote oplage voor zakelijk gebruik, met dit formaat kunt u alle kanten op. Bedruk met uw favoriete dier, die ene mooie gezinsfoto of dat ene bijzondere moment op vakantie, bij Reclameland bepaalt u zelf wat er gedrukt wordt.

De A1 poster gebruiken voor de promotie van een event, product of dienst? Bestel goedkoop grotere aantallen A1 posters voor buiten of binnen en u valt gegarandeerd op!

Papiersoorten

Bij ons vindt u altijd de mooiste en beste papiersoorten voor het printen van A1 posters. Er zijn maar liefst 12 verschillende opties waar u uit kunt kiezen. Welke optie het beste voor u is, is vooral afhankelijk van wat u wilt laten drukken. Op het fotopapier komen foto’s het beste naar voren, terwijl de verschillende machine coated opties weer een erg goede prijs-kwaliteit hebben bij vooral grotere oplages. Hierdoor zijn ze erg geschikt voor zakelijk gebruik.

Het blueback is een bijzondere papiersoort dat water- en weerbestendig is. Ideaal dus als je een A1 poster voor buiten zoekt! Door de ruwe blauwe achterkant is plakken (met lijm) erg gemakkelijk. Erg populair rondom verkiezingen en het aankondigen van evenementen of festivals.

Hieronder vindt u een handig overzicht van alle papiersoorten waarop u A1 posters op kunt laten printen en drukken.

Oplages per papiersoort Kleine oplage (t/m 50 stuks) Grote oplage (vanaf 50 stuks)
100 grams mat mc
100 grams glans mc
115 grams blueback (weerbestendig)
135 grams mat mc
135 grams glans mc
170 grams mat mc
170 grams glans mc
240 grams mat photo
240 grams gloss photo
250 grams mat mc
250 grams glans mc
Backlit folie
a1 posters drukken

Formaat van een A1 poster

Zoals de naam al aangeeft, wordt een A1 poster gedrukt op het A1-formaat. Het is het op één na grootste formaat in de hele reeks van de bekende A-formaten, alleen een A0 poster is nog groter. De afmetingen van een A1 poster zijn 59,4 x 84 cm, 594 x 840 mm, 23,4 x 33,1 inch of 9933 x 7016 pixels (bij 300 dpi). Hiermee past het welbekende A4-formaat er maar liefst 8x in. Volop ruimte dus voor het maken van een eigen ontwerp en het communiceren van uw boodschap!

Meer formaten

Naast A1 posters drukken, kunt u bij Reclameland ook terecht voor veel andere formaten. Alle populaire standaard formaten hebben wij voor u op een rijtje gezet. Wist u dat u in veel gevallen ook kunt kiezen voor een eigen maat? Dan bepaalt u zelf zeer nauwkeurig het fromaat!

Formaat in cm Werktekening Template
Abri posters 175 x 118,5 Abri werktekening Abri template
A0 posters 84 x 118,8 A0 werktekening A0 template
A1 posters 59,4 x 84 A1 werktekening A1 template
A2 posters 42 x 59,4 cm A2 werktekening A2 template
A3 posters 29,7 x 42 A3 werktekening A3 template
A4 posters 21 x 29,7 A4 werktekening A4 template
B0 posters 100 x 140 B0 werktekening B0 template
B1 posters 70 x 100 B1 werktekening B1 template
B2 posters 50 x 70 B2 werktekening B2 template

A1 posters bestellen: snel en voordelig

Bij Reclameland bent u voor al uw drukwerk aan het juiste adres. Gratis een ontwerp voor uw A1 poster maken? Dat doet u in onze eigen online ontwerptool. In dit programma voegt u uw eigen foto’s, afbeeldingen, logo’s en teksten toe om zo het perfecte ontwerp te maken. Hiervoor is geen uitgebreide grafische of technische kennis nodig.

Heeft u wel al een kant-en-klaar drukbestand, dan kunt u deze uploaden tijdens het bestelproces. Tijdens het ontwerp is het aan te raden om de werktekening of template bij de hand te houden. Op die manier weet u met welke exacte maten u moet werken voor het mooiste eindresultaat.

Wist u dat u ook verschillende toebehoren kunt bestellen? Met de posterrails hangt u uw drukwerk eenvoudig en professioneel op. Voor zakelijk gebruik zijn onder andere de bijpassende A1 kliklijsten en A1-formaatA1 stoepborden erg populair. Die laatste optie is ook te verkrijgen in volledig waterdichte varianten.