0 producten € 0,00

B0 posters drukken en maken

Op zoek naar een poster groter dan A0, maar is een abri poster te groot? Een B0 poster zit hier precies tussen! Bij Reclameland bestelt u eenvoudig en voordelig uw B0 posters. Heeft u de posters snel nodig? Met een spoedlevering heeft u de B0 posters de volgende werkdag al in huis.

De posters op B0 formaat drukken we op de beste drukpersen. Op zoek naar posters op hoge kwaliteit? Reclameland garandeert die kwaliteit!

Start met bestellen »

  • Eigen aantal bestellen
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
b0 posters drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

B0 posters drukken

b0 poster maken

Als het gaat om posterformaten, mogen de B-formaten niet vergeten worden. De B-formaten zijn familie van de bekende A-formaten en een aangename toevoeging. De B-formaten zitten namelijk tussen de standaard A-formaten in. Zo is een B0 poster met zijn 100 x 140 cm een slag groter dan een B0 poster maar nog niet zo groot als een abri poster. Het grote formaat van een B0 poster leent zich uitstekend voor de promotie van uw bedrijf, evenement of product. Of bestel uw lievelings filmposter op B0 formaat! U bepaalt helemaal zelf wat er op de posters gedrukt wordt. Lever uw kant en klare ontwerp aan in onze uploadtool, of ga aan de slag met onze ontwerptool. Het ontwerpen van uw B0 poster was nog nooit zo makkelijk!

Diverse poster materialen

Wij kunnen uw B0 posters drukken op 8 verschillende materiaalsoorten. Zo kunnen wij uw posters met een hoogwaardige kwaliteit drukken op mat photo of high gloss papier. Dankzij onze 8 kleuren foto-printers kan een zeer hoge detailweergave worden gehaald met een zeer hoog kleurbereik. Wilt u de posters buiten gebruiken? Ons 115 grams blueback materiaal is hiervoor geschikt. Doordat de achterzijde van dit postermateriaal blauw is, plakt u de poster eenvoudig over een andere poster en is de oude poster minder zichtbaar. Is de B0 poster bedoeld voor een lichtbak? Laat de poster dan drukken op speciaal backlit folie. Dit materiaal zorgt ervoor dat de poster goed zichtbaar is in een lichtbak!

Wat is het formaat van een B0 poster?

Het exacte formaat van een B0 poster is 100 x 140 cm. Omgerekend naar millimeters is dit 1000 x 1400 mm. Als we het formaat verder omrekenen naar inches hebben we het over 39,4 x 55,7 inches. Hieronder vindt u een vergelijking van de B-formaten met de A-formaten.

B-formaten vergelijking

b0 poster bestellen

A-formaten vergelijking

b0 poster formaat

Poster formaten

Posters zijn in veel verschillende formaten te bestellen. In de onderstaande tabel vindt u een overzicht van alle poster formaten.

Formaat Werktekening Template
Abri posters 175 x 118,5 cm Abri werktekening Abri template
A0 posters 84 x 118,8 cm A0 werktekening A0 template
A1 posters 59,4 x 84 cm A1 werktekening A1 template
A2 posters 42 x 59,4 cm A2 werktekening A2 template
A3 posters 29,7 x 42 cm A3 werktekening A3 template
A4 posters 21 x 29,7 cm A4 werktekening A4 template
B0 posters 100 x 140 cm B0 werktekening B0 template
B1 posters 70 x 100 cm B1 werktekening B1 template
B2 posters 50 x 70 cm B2 werktekening B2 template

Bestanden aanleveren voor een B0 poster

Bij het opmaken van uw drukbestand raden we aan om een afloop van 3 mm rondom uw bestand te laten. Het ontwerp laat u doorlopen in de afloop. De afloop is een extra rand rondom uw bestand die uiteindelijk weggesneden wordt. Dankzij deze rand weet u zeker dat uw drukwerk geen ongewenste witte randen krijgt. Voor een B0 poster levert u dus een bestand aan met het formaat 100,6 x 140,6 cm. Voor het mooiste eindresultaat is het belangrijk om een bestand aan te leveren van een hoge kwaliteit. Voor een B0 poster raden we aan om een bestand aan te leveren met minimaal 150 dpi. DPI staat voor Dots Per Inch, oftewel aantal punten/pixels per inch. Een bestand voor een B0 poster met 150 dpi bestaat uit 5906 x 8351 pixels. Hoe meer pixels, hoe hoger de dpi en dus een hogere resolutie en een scherper eindresultaat.