0 producten € 0,00

A0 posters drukken en bestellen

Wilt u goed opvallen met de promotie van uw bedrijf, evenement of product? Met een poster op A0 formaat trekt u eenvoudig de aandacht. Bij Reclameland kunt u voordelig en gemakkelijk uw A0 posters drukken. Kwaliteit gegarandeerd, want wij drukken alles helemaal zelf op onze beste drukpersen!

Heeft u haast met de posters? Met een spoedlevering heeft u de A0 posters de volgende werkdag al in huis.

Start met bestellen »

  • 8 verschillende materialen
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Meer dan 50 A0 posters nodig? Ook voor grote oplages kunt u bij ons terecht!

a0 posters drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Poster A0 bestellen

a0 poster

Reclameland drukt uw posters op A0 formaat voordelig en snel. Een A0 poster is maar liefst 84 x 118,8 cm groot. Met dit formaat valt uw poster op! Of u de poster binnen, buiten of in een lichtbak ophangt: het kan allemaal. Lever uw eigen ontwerp direct aan in onze uploadtool. Nog geen ontwerp? Geen probleem, tijdens het bestelproces kunt u in onze ontwerptool eenvoudig uw ontwerp vormgeven en de A0 poster bestellen. Upload uw logo of afbeelding, voeg tekst toe en klaar is uw design!

Wilt u de posters direct ophangen? Kijk voor verschillende ophangmogelijkheden bij onze kliklijsten of posterrails.

A0 poster materialen

Onze A0 posters drukken we op 8 verschillende materialen. Bestel uw A0 posters bijvoorbeeld op mat photo of high gloss papier. Dit materiaal wordt bedrukt met onze 8 kleuren foto-printers voor het mooiste resultaat. Wilt u de posters buiten ophangen? Bestel de posters dan op ons 115 grams blueback materiaal. Dit materiaal is weerbestendig en heeft een blauwe achterzijde. Hierdoor plakt u de poster eenvoudig over een andere poster heen en is de oude poster minder zichtbaar.

poster a0 bestellen

Wat is het A0 poster formaat?

Het exacte A0 poster formaat is 84 x 118,8 cm. Omgerekend naar millimeters komt het A0 formaat neer op 840 x 1188 mm. Als we het formaat verder omrekenen naar inches hebben we het over 33,1 x 46,8 inches. Om u een nog beter beeld te geven van het formaat van een A0 poster vindt u hiernaast een optische weergave van alle A-formaten.

Poster formaten

Posters zijn in veel verschillende formaten te bestellen. In de onderstaande tabel vindt u een overzicht van alle poster formaten.

Formaat Werktekening Template
Abri posters 175 x 118,5 cm Abri werktekening Abri template
A0 posters 84 x 118,8 cm A0 werktekening A0 template
A1 posters 59,4 x 84 cm A1 werktekening A1 template
A2 posters 42 x 59,4 cm A2 werktekening A2 template
A3 posters 29,7 x 42 cm A3 werktekening A3 template
A4 posters 21 x 29,7 cm A4 werktekening A4 template
B0 posters 100 x 140 cm B0 werktekening B0 template
B1 posters 70 x 100 cm B1 werktekening B1 template
B2 posters 50 x 70 cm B2 werktekening B2 template

Bestanden aanleveren voor A0 posters

Bij het opmaken van uw drukbestand raden we aan om een afloop van 3 mm rondom uw bestand te laten. Het ontwerp laat u doorlopen in de afloop. De afloop is een extra rand rondom uw bestand die uiteindelijk weggesneden wordt. Dankzij deze rand weet u zeker dat uw drukwerk geen ongewenste witte randen krijgt. Voor een abri poster levert u dus een bestand aan met het formaat 84,6 x 119,4 cm. Voor het mooiste eindresultaat is het belangrijk om een bestand aan te leveren van een hoge kwaliteit. Voor een A0 poster raden we aan om een bestand aan te leveren met minimaal 150 dpi. DPI staat voor Dots Per Inch, oftewel aantal punten/pixels per inch. Een bestand voor een A0 poster met 150 dpi bestaat uit 4967 x 7022 pixels. Hoe meer pixels, hoe hoger de dpi en dus een hogere resolutie en een scherper eindresultaat.