0 producten € 0,00

Losse spanframes bestellen

Meer informatie

  • Eigen formaat
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
spanframes

Kies het soort spanframe:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een buis dikte:

Hier kan er gekozen worden voor de het soort buis. Op dit moment hebben we alleen 42 mm dikke buizen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop spanframe bestellen

spanframes bedrukken

Spandoeken hangt u eenvoudig en professioneel op in de spanframes van Reclameland. Eenvoudig te monteren, een stoere en industriële uitstraling en een stevige constructie maken dat een spanframe een tijdloos en populair product is. U ontvangt hierbij alleen het frame, waarbij u zelf een los een spandoek kunt bestellen. De frames worden op maat gemaakt en bestaan uit buizen van 42 x 3 millimeter aluminium, koppelstukken en de benodigde montagematerialen.

  • Volledig systeem
  • Keuze uit drie frame modellen
  • Zonder spandoek

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Op maat gemaakt frame

Wilt u een spanframe bestellen? Dat kan eenvoudig bij Reclameland! De maat die u invoert, is de maat van de binnenzijde van het frame. Heeft u een bestaand spandoek dat u in het frame wilt hangen, houd dan rekening met 10 centimeter tussenruimte tussen de binnenkant van het frame en het spandoek.

Bijvoorbeeld: u wilt een frame bestellen voor een spandoek van 100 x 100 centimeter. Bij iedere zijde dient u rekening te houden met 10 centimeter ruimte om het spandoek strak op te hangen, dus het frame dat u besteld is 120 x 120 centimeter.

Hangend spanframe

Het meest bestelde spanframe is het hangende spanframe. Ideaal om aan gevels en muren te bevestigen. Op maat gemaakt en geleverd inclusief montagematerialen.

Vrijstaand spanframe

Geen mogelijkheid om een frame op te hangen? Dat is bij een vrijstaand frame niet nodig. Door de dwarsbuizen staat het frame uit zichzelf stevig. Het frame is eenvoudig op- en af te bouwen, waardoor het vrijstaande spanframe veel gebruikt wordt als beurswand. Ook te bestellen in een U- en V-vorm.

Verankerd buitenframe

Gebruik dit frame om bijvoorbeeld in een veld langs een drukke weg te plaatsen. Het frame staat stevig in de grond en is door het onderstel van 1,50 meter ook goed zichtbaar van verderaf.

Spanners en losse spanframe onderdelen

Op zoek naar vervangende onderdelen voor uw spanframe? Van afsluitdop tot spanhaak, bij Reclameland kunt u alle gewenste spanframe onderdelen los bestellen. Ga naar losse spanframe onderdelen.

outdoor en sign

Meer outdoor en sign drukwerk

We bieden veel meer outdoor en sign drukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: