0 producten € 0,00
A1 stickers

Goedkoop B1 stickers drukken

Bent u op zoek naar een manier om uw etalage kleur te geven? Of wilt u de buitenkant van uw pand een nieuwe aanblik geven? Met de voordelige B1 stickers van Reclameland weet u zeker dat u goed zit. Gedrukt op alleen de beste materialen. Uw ontwerp wordt met onze professionele printers haarscherp op het materiaal gedrukt. De inkten zijn ook nog eens water- en UV-bestendig. Zo is de outdoor sticker in weer en wind te gebruiken en kan de magneet sticker (tijdelijk) op een auto gebruikt worden. Zoveel stickers, zoveel mogelijkheden. En daar is met de ruime keuze bij Reclameland geen gebrek aan. Voor iedere situatie is wel een geschikte sticker te vinden. Voor welke B1 formaat sticker ga jij?

Grote stickers plakken

De grote B1 stickers worden los geleverd. Maar hoe kunt u de stickers het beste plakken? Zorg allereerst dat u dit niet alleen doet. Met een extra paar handen gaat het een stuk makkelijker en sneller. Zorg voor een gladde en vetvrije ondergrond. Vervolgens kunt u beginnen met plakken vanuit één zijde of hoek. Vanuit daar kunt u met behulp van een rakel de sticker beetje bij beetje bevestigen.


Grote stickers drukken

Uw grote stickers worden gedrukt op één van onze Durst printers. Naast een eigen maat kunt u ook kiezen om de grote sticker in een eigen contour te laten produceren. En dit alles voor een zeer scherpe prijs en een snelle levertijd. Veel combinaties zijn ook in spoed te bestellen, waarmee u de grote stickers de volgende dag al in huis kunt hebben.

B1 One way vision stickers

One way vision stickers zijn ideaal voor bedrijfspanden en winkelruimtes. De sticker wordt aan de witte zijde bedrukt en aan de buitenzijde van het raam geplakt. Vanaf de buitenzijde is de bedrukking goed zichtbaar, vanaf de binnenkant kunt u er doorheen naar buiten kijken.

De gebruikte inkten zijn UV- en watervast en geschikt voor buitengebruik.

Meer informatie

B1 Quickmount stickers

Quickmount stickers zijn speciaal gemaakt voor bevestiging op glas. Het monteren van quickmount stickers gaat een stuk eenvoudiger dankzij niet zichtbare, hele kleine gaatjes in het materiaal. Hierdoor behoren luchtbellen onder de sticker tot het verleden. Plakken hoeft ook niet met water en zeep te gebeuren.

Quickmount stickers zijn tijdens het plakken herpositioneerbaar. Dat wil zeggen dat als de sticker niet direct goed hangt hij even weer los kan worden gehaald. De gebruikte inkten zijn UV- en watervast.

Let op: deze stickers zijn niet geschikt voor buitengebruik.

Meer informatie

B1 Magneetstickers

Magneetstickers kunnen voor veel tijdelijke promotiedoeleinden worden gebruikt. Tijdelijke reclame op uw auto? Als waarschuwing op een machine? Onze magneetstickers kunnen gemakkelijk worden toegepast op iedere metalen ondergrond.

Het materiaal is 0,9 mm dik en wordt rechtstreeks bedrukt met UV inkt. Deze is kleurvast, weerbestendig en kan worden afgenomen met een vochtige doek.

Meer informatie

B1 Outdoor stickers

Groot formaat outdoor stickers zijn uitstekend geschikt voor buitengebruik, de inkten zijn water- en UV-bestendig. Belangrijk om te weten is dat outdoor stickers geen breeklijn hebben op de achterzijde.

Voor outdoor stickers op groot formaat maken we onderscheid tussen basic en premium materiaal. Hieronder leest u het verschil.

Meer informatie

  • Basic outdoor stickers zijn van een monomeer kwaliteit. Monomeer stickers zijn voornamelijk geschikt voor kortdurend gebruik. Na enkele maanden zal er bij monomeer stickers enige krimp optreden.
  • Premium outdoor stickers zijn van een polymeer kwaliteit. Polymeer stickers zijn kwalitatief hoogwaardiger dan monomeer stickers, ze krimpen minder en zijn daardoor ook geschikt voor langdurig gebruik.

Eventueel kunnen we uw outdoor stickers verder afwerken. We kunnen ze voorzien van enkelzijdig glans- of mat laminaat, waardoor de sticker en afdruk beter beschermd is tegen krassen en beschadigingen. Verder kunnen we een anti-slip laminering aanbrengen op deze stickers.

stickers

Meer stickers

Naast B1 stickers bieden we veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: