0 producten € 0,00

Click & Collect drukwerk

Het afhalen van (online) bestellingen in de winkel zelf is weer mogelijk. Het persoonlijke contact met uw klanten komt zo ook langzaam terug. Bent u al optimaal voorbereid op click & collect? Met goede promotie laat u weten dat u open bent en bestellingen afgehaald kunnen worden. Door heldere en duidelijke instructies zorgt u voor een veilige omgeving voor uzelf en voor uw klanten.

Promotie

Laat uw klanten weten dat u opent bent voor het afhalen van (online) bestellingen. Hang posters op, deel flyers uit en de mensen kunnen u niet meer missen. Door een kleinigheid mee te geven bij de bestelling blijft u in het geheugen van de klant. Een volgende bestelling kan dan niet meer lang op zich laten wachten!

Drukwerk bij dé online drukkerij Reclameland

Reclameland BV is een online drukkerij. Professionaliteit staat bij ons voorop. Zo werken we met de beste offset en digitale drukpersen en buigen onze medewerkers veelal op jarenlange ervaring. Drukwerk leveren we dan ook altijd in hoogwaardige kwaliteit. Reclameland is met een uitstekend logistiek netwerk dé nummer 1 online drukwerk leverancier.