0 producten € 0,00

Met drukwerk bereik je meer

Drukwerk: je ziet het overal. Kijk maar eens goed om je heen! Reclameborden, informatiefolders, bewegwijzering, officiële brieven, uitnodigingen, aankondigingen... En dan hebben we nog lang niet alle soorten uitingen gehad. Hoewel we steeds meer online doen, blijft offline marketing nog steeds reuze efficiënt. Mits je het goed aanpakt natuurlijk. Wij laten je zien hoe jij meer kunt bereiken met drukwerk!Drukwerk inzetten

Overtuigd van de kracht van drukwerk, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? We helpen je op weg! Van tips om jouw flyers te verspreiden tot het voorkomen van valkuilen, je leest het allemaal hier.


Een sterk merk dankzij drukwerk

Een sterk merk dankzij drukwerk

In de digitale wereld van nu is het als ondernemer erg belangrijk om online gezien te worden. Maar vergeet je de offline wereld niet? Wij vertellen je hoe drukwerk jouw marketing kan versterken!

Lees verder »

Waarom offline marketing?

Waarom offline marketing?

Wel eens afgevraagd wat mensen allemaal aan het doen zijn, wanneer zij met hun telefoon bezig zijn? In veel gevallen zal het antwoord ‘niets’ zijn. Dit is waarom offline marketing nog altijd belangrijk is.

Lees verder »

Hoe meet je offline marketing?

Hoe meet je offline marketing?

Met print bereik je meer! Maar om daadwerkelijk te weten wat je bereikt met jouw geprinte uitingen, moet je drukwerk meten. We laten je 5 manieren zien waarop je jouw drukwerk meetbaar maakt.

Lees verder »


valkuilen voor drukwerk

5 valkuilen in drukwerk die je wilt voorkomen

Wil je drukwerk gaan inzetten? Goede keuze! Voordat je al je drukwerk bestelt, willen we je op een aantal valkuilen wijzen. We geven je 5 tips waarmee jij zorgt dat je het gewenste effect bereikt!

Lees verder »

offline en online marketing combineren

Scoren met online én offline marketing: zo doe je dat!

Online marketing krijgt steeds meer aandacht. Terecht, maar vergeet ook zeker de offline marketing niet. Sterker nog: als je beide op de juiste manier inzet, geef je je bedrijf zelfs een extra boost!

Lees verder »

Zo zet je een offline marketing campagne op

Zo zet je een offline marketing campagne op

Offline marketing is nog altijd een zeer effectieve manier om mensen te bereiken. Maar waar begin je? Wat heb je eigenlijk nodig? Wij geven jou vier handige tips waarmee jij direct aan de slag kunt!

Lees verder »


Drukwerk voor de startende ondernemer

Drukwerk voor de startende ondernemer

Je hebt je eigen onderneming gestart. Je zult een netwerk meenemen. Maar is dat genoeg? Daar komt drukwerk om de hoek kijken. Goedkoop, gemakkelijk én effectief! Wat mag niet ontbreken?

Lees verder »

flyers verspreiden

Hoe kun je het beste flyers verspreiden?

Je hebt je flyers ontworpen en ontvangen. Nu je de flyers binnen hebt, wil je deze graag de wereld in brengen. Bij het verspreiden van je flyers zijn er factoren waar je rekening mee moet houden.

Lees verder »


Drukwerk opmaken en vormgeven

Tijd om aan de slag te gaan met je drukwerk! Het begint allemaal bij het ontwerp van je flyer, magazine of wat voor product dan ook. We geven je tips waarmee jij een perfect ontwerp maakt! Kom je er zelf niet helemaal uit? Onze collega's van de ontwerp afdeling staan voor je klaar.


Alles over lettercontouren

Alles wat je moet weten over lettercontouren

Een belangrijk onderdeel van je ontwerp die van invloed is op de kwaliteit, zijn lettercontouren. In dit blog vertellen we je er meer over en wat dit voor jouw ontwerp betekent.

Lees verder »

Alles over dpi en resolutie

Alles over dpi en resolutie voor je drukwerk

Bepalend voor een mooie afdruk is de kwaliteit van het ontwerp (ofwel drukbestand) dat jij aanlevert. In dit blog lees je alles over de scherpte van de afbeelding in je drukbestand, ofwel resolutie.

Lees verder »

Verschillende kleursystemen voor je drukwerk

Verschillende kleursystemen voor je drukwerk

Niet iedereen weet het misschien, maar er zijn veel verschillende kleursystemen. Voor jouw ontwerp is het belangrijk dat je een bestand aanlevert met het juiste kleursysteem. In dit blog lees je er alles over!

Lees verder »


overdruk

Alles wat je moet weten over overdruk

Wil jij het optimale halen uit het drukwerk? Dan is het belangrijk dat je de drukbestanden op de juiste manier opmaakt. In dit blog gaan we in op de overdruk. Wat is overdruk eigenlijk?

Lees verder »

Alles over afloop en veiligheidsmarges voor je drukwerk

Alles over contour gesneden drukwerk

Naast dat je drukwerk in de gebruikelijke vierkante of rechthoekige vorm kunt bestellen, kun je ook kiezen om jouw ontwerp helemaal in een eigen vorm te laten snijden. We laten je zien hoe!

Lees verder »

Alles over afloop en veiligheidsmarges voor je drukwerk

De juiste inktdekking voor je drukwerk

Je staat er misschien niet bij stil, maar jouw drukwerk bestaat uit meerdere lagen inkt. Dit komt doordat wij (bijna) alles full colour bedrukken. Wat betekent dit voor jouw ontwerp?

Lees verder »


Alles over afloop en veiligheidsmarges voor je drukwerk

Alles over afloop en veiligheidsmarges voor je drukwerk

De aanleverspecificaties: het belangrijkste voor je ontwerp. Houd je je aan de specificaties, dan ben je verzekerd van het mooiste drukwerk. Een belangrijk onderdeel: afloop en veiligheidsmarges.

Lees verder »

QR-codes, nummers en adressen: alles over drukwerk personaliseren

QR-codes, nummers en adressen: alles over drukwerk personaliseren

Heb je drukwerk nodig met een unieke gegevens zoals nummering, adressering of wil je drukwerk simpelweg persoonlijker maken? Wij drukken het voor je!

Lees verder »


Producten & toepassingen

Heb je het over drukwerk, dan heb je het over enorm veel producten. Van folders tot reclameborden, je kunt het allemaal van je eigen bedrukking voorzien. Inspiratie nodig? We lichten veel populaire producten voor je toe. Wat kun je ermee bereiken, en hoe gebruik je het drukwerk? Hieronder lees je het allemaal!


flyer ontwerpen

Het ontwerp voor jouw perfecte flyer

Een flyer ontwerpen hoeft helemaal niet heel ingewikkeld te zijn. Zelfs als het niet jouw dagelijkse bezigheid is kun je toch een mooi ontwerp maken. Er zijn wel een aantal punten waar je op moet letten.

Lees verder »

5 tips voor het perfecte visitekaartje

5 tips voor het perfecte visitekaartje

Een visitekaartje, het lijkt zo een eenvoudig iets. Het is ook niet ingewikkeld, maar er zijn wel punten waarmee je extra kunt scoren. Speciaal voor jou hebben wij 5 tips voor je op een rijtje gezet.

Lees verder »

poster maken

Wat moet er op een poster staan?

Ze zijn vaak zo gemaakt, dat je aandacht erdoor wordt getrokken. Wist je dat er maar twee seconden nodig zijn om een lezer over te halen? Wij vertellen je hoe je die paar seconden optimaal kan benutten!

Lees verder »


brochure ontwerpen

Zo maak ook jij de perfecte brochure

Een brochure is voor veel mensen een belangrijk onderdeel van een promotie- of marketingstrategie. Maar hoe zorg jij voor een ontwerp dat er het maximale uit haalt? Wij laten zien hoe!

Lees verder »

folders opmaken

Hoe zorg ik voor de perfecte folder?

De folder is zeer geschikt als je veel informatie kwijt wil en wil verspreiden. Om die reden kun je de folder voor bijna alles inzetten. Maar hoe maak je nou een goede folder? Wij vertellen het je.

Lees verder »

spandoek maken

Spandoeken maken in 3 stappen

Een spandoek is één van de grootste producten die je bij Reclameland kunt bestellen. Maar hoe wordt een spandoek eigenlijk gemaakt? Wij nemen je mee in de verschillende stappen. Lees je mee?

Lees verder »


Alles over afloop en veiligheidsmarges voor je drukwerk

5 tips voor het beste rollup banner design

Als we het over onze meest populaire producten hebben, dan staat de rollup banner bovenin de lijst. Net als bij het andere drukwerk, haal je pas het maximale uit het product met een goed ontwerp.

Lees verder »

reclamebord maken

Met deze tips scoor je met je reclamebordontwerp

Reclameborden zijn op ontzettend veel verschillende manieren in te zetten. Maar hoe zorg je ervoor dat jij jouw doel bereikt? En waar moet je op letten bij het ontwerpen?

Lees verder »

plaatmateriaal bedrukken

Plaatmateriaal in alle vormen en maten!

Plaatmateriaal bedrukken is ontzettend populair. Maar voor welk materiaal kun je het beste in jouw geval kiezen? In dit blog vertellen wij je graag meer over vijf van de meest gekozen materialen.

Lees verder »


sticker marketing

Waarom ook jij stickers moet gebruiken

Heb je het over marketing en specifiek drukwerk voor marketing, dan wordt stickers maken vaak over het hoofd gezien. Zonde! Geen vluchtige marketing, maar een boodschap die blijft hangen.

Lees verder »

ontwerp brochure

Wat moet er in een brochure?

Je bent er over uit en je wilt een brochure laten drukken. Maar hoe pak je dat aan? En nog belangrijker: wat mag er niet ontbreken in een goede brochure? Wij behandelen in dit blog vier punten.

Lees verder »

beursstand inrichten

3 tips voor een succesvolle beursstand

Beurzen zijn hét moment om te netwerken en jouw product of merk aan de man te brengen. Maar hoe maak je zoveel mogelijk indruk op de beurs? Wij geven je tips voor jouw beursstand.

Lees verder »


raamstickers

Vind de perfecte raamsticker

Raamstickers komen in vele soorten en maten. Zoek je een raamsticker voor je uiting, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? We leggen alle verschillen voor je uit!

Lees verder »

bedrukte verpakkingen

Aan de slag met brievenbuspakketjes

Verstuur je regelmatig pakketjes? Gebruik dan een brievenbuspakket! Deze pakketjes zijn een stuk goedkoper. Maak het ontvangen van jouw pakket nog leuker met een bedrukte verpakking.

Lees verder »

boeken drukken

Je eigen boek drukken

Heb jij een goed verhaal geschreven? Of heb je heel veel te vertellen? Maak van jouw verhaal een boek! Het drukken van een boek gaat anders dan een flyer of folder. We laten het je zien!

Lees verder »


je eigen krant drukken

Je eigen krant drukken

Altijd de wens gehad om je eigen krant te laten drukken? Kranten kunnen voor zoveel doeleinden gebruikt worden. We laten je zien hoe het ontwerpen van een krant in zijn werk gaat!

Lees verder »

Cadeaubonnen, nog altijd een goed idee

Waarom cadeaubonnen verkopen?

Verkoop je nog geen eigen cadeaubonnen, giftcards of waardecheques? Zonde! Met een cadeaubon kun je via je huidige klanten jouw klantenbestand eenvoudig vergroten. We laten je zien hoe.

Lees verder »


Experts aan het woord

Wie kunnen je nog meer over drukwerk vertellen, dan de mensen die er dagelijks mee bezig zijn? Juist, niemand! Daarom vertellen onze collega's je alles over het ontwerpen van je drukwerk, laten zij je zien hoe jouw creatie wordt geprint of gedrukt en krijg je nóg meer tips voor jouw drukwerk. Met iedere week een nieuwe video!


In gesprek met Johannes van de bestanden afdeling

In gesprek met Johannes over het controleren van bestanden

We spreken met Johannes, DTP'er bij Reclameland. Wat houdt zijn werk precies in? En wat is zijn gouden tip voor drukwerk? Dat, en meer, vertelt hij in deze video!

In gesprek met William over het vormgeven van Reclameland

In gesprek met William over het vormgeven van Reclameland

Deze week gaan we in gesprek met William. Hij bedenkt onder andere inspirerende uitingen voor Reclameland. Ben jij benieuwd hoe hij dit aanpakt? Kijk snel verder!

In gesprek met de drukkers Marco en Stephano

In gesprek met de drukkers Marco en Stephano

In deze aflevering gaan we in gesprek met Marco en Stephano. Zij werken allebei als drukkers voor Reclameland, kijk je mee?

In gesprek met Jakob over het bedrukken van kleding

In gesprek met Jakob over het bedrukken van kleding

Jakob bedrukt onder andere kleding en tassen. Dit doet hij met veel plezier op de Kornit Atlas. Kijk gauw mee naar de aflevering van deze week!

In gesprek met Edwin over het maken van magazines

In gesprek met Edwin over het maken van magazines

We gaan deze week in gesprek met Edwin. Hij legt je graag uit waar je op moet letten bij het ontwerpen van een magazine en meer!

In gesprek met Kelly over het vouwen van kaarten en folders

In gesprek met Kelly over het vouwen van kaarten en folders

In deze aflevering gaan we in gesprek met Kelly. Zij zorgt ervoor dat jouw kaart of folder op de juiste manier gevouwen wordt. Benieuwd naar haar tips? Kijk dan mee!

In gesprek met Alex over het maken van boeken

In gesprek met Alex over het maken van boeken

Vandaag gaan we het hebben over soft- en hardcovers. Waar moet je rekening mee houden om de mooiste boeken te laten drukken? Alex geeft tips!

In gesprek met Joshua over het snijden van drukwerk

In gesprek met Joshua over het snijden van drukwerk

Joshua zorgt ervoor dat jouw drukwerk wordt gesneden. Een perfecte afwerking is namelijk één van de belangrijkste punten voor een mooi resultaat. Kijk je mee?

In gesprek met Pieter over het stansen van drukwerk

In gesprek met Pieter over het stansen van drukwerk

Deze week laat Pieter zien hoe hij jouw drukwerk stanst. Waar kun je het beste op letten tijdens het bestellen van gestanst drukwerk? Kijk snel verder!

In gesprek met Roline over het maken van jouw canvas

In gesprek met Roline over het maken van canvassen

In deze aflevering gaan we in gesprek met Roline. Zij maakt met veel plezier fotoafdrukken op canvas. Een leuk product voor bedrijven én particulieren. Kijk snel mee!

In gesprek met Dineke over roll-up banners

In gesprek met Dineke over roll-up banners

Roll-up banners zijn er in allerlei soorten en maten. Daarnaast kunnen ze voor verschillende doelen worden ingezet. Dineke vertelt je er alles over!

In gesprek met Jessica over spandoeken

In gesprek met Jessica over spandoeken

In deze aflevering vertelt Jessica waar je op moet letten bij het ontwerpen van een spandoek, welke fouten zij regelmatig tegenkomt en meer! Kijk je mee?

In gesprek met Rianne over verschillende soorten vlaggen

In gesprek met Rianne over verschillende soorten vlaggen

In de laatste aflevering gaan we in gesprek met Rianne. Zij maakt dagelijks verschillende soorten vlaggen en vertelt haar gouden tip voor jouw ontwerp!