0 producten € 0,00

Studentendrukwerk bestellen

Haal hoge cijfers met de studentenartikelen van Reclameland. Een scriptie of onderzoek als een boek drukken? Of laat bijvoorbeeld een onderzoeksrapport bundelen tot magazine, een eigen ontworpen logo drukken op notitieblokken of werf medestudenten voor een afstudeerpresentatie met posters of flyers. Met ons assortiment studentendrukwerk is iedere student of scholier gegarandeerd klaar om de studententijd ultiem achter zich te laten!

Documenten

Een document laten bundelen? Of juist als losse bladen gedrukt? Bekijk hier alle verschillende opties om documenten op een professionele manier te laten drukken. Voor studenten, scholieren en docenten, het kan allemaal.

Foto's

Of een foto nu functioneel is of ter decoratie: wij drukken iedere foto of afbeeldingen haarscherp! Met keuze uit verschillende materialen voor zowel binnen als buiten slaagt iedereen. Denk aan een foto op een mok, een foto op canvas of een meerdere foto’s in de vorm van fotoboeken.

Promotie

Jezelf of een studentenvereniging meer in de spotlights zetten? Daarvoor hoef je niet naar een printshop. Jouw promotie drukwerk bestel je snel en gemakkelijk bij Reclameland. In de voorbereiding of juist bij, bijvoorbeeld, de presentatie zelf: het is niet meer te missen! Met het studentendrukwerk valt iedereen op en is werving een fluitje (of halve liter) van een cent.

Drukwerk voor studenten

Naast het vele drukwerk voor studenten zoals hierboven weergegeven, kunnen er bij Reclameland nog veel meer producten worden bedrukt. Een studentenfeestje en moeten er bierviltjes met een eigen ontwerp op tafel? Of wil je het logo van jouw studentenvereniging op iedere lantaarnpaal in de stad plakken? Wat het doel ook is, wij drukken het. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het uploaden van jouw unieke ontwerp.

Studentendrukwerk bij dé online drukkerij Reclameland

Reclameland BV is een online drukkerij. Professionaliteit staat bij ons voorop. Zo werken we met de beste offset en digitale drukpersen en buigen onze medewerkers veelal op jarenlange ervaring. Studentendrukwerk leveren we dan ook altijd in hoogwaardige kwaliteit. Reclameland is met een uitstekend logistiek netwerk dé nummer 1 online drukwerk leverancier.