0 producten € 0,00

Kerstballen bedrukken

Kerstballen bedrukken voor de gezelligste tijd van het jaar? De kerstdecoratie mag weer tevoorschijn worden getoverd. En wat is er dan leuker dan de kerstboom volhangen met bedrukte kerstballen? Bij Reclameland kunt u voordelig kleine en grote oplage kerstballen bedrukken. Al te bestellen vanaf 9 stuks!

Of u nou voor een foto, naam, tekst of een logo gaat: de kerstballen bedrukken wij voor u zoals u dat wilt. Onze kerstballen zijn beschikbaar in 2 kleuren en worden full colour bedrukt.

Start met bestellen »

  • Full colour bedrukt
  • Leverbaar vanaf 9 stuks
  • Gratis verzending

Bekijk ons gehele assortiment met kerst drukwerk.

kerstballen bedrukken

Kies een kleur kerstbal:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Kerstbal bedrukken met foto

kerstbal met foto

Op zoek naar een persoonlijk cadeau rond de feestdagen? Kerstballen bedrukken met een eigen ontwerp is niet alleen leuk om te geven, ook leuk om te krijgen! Of het nou gaat om een relatiegeschenk in een kerstpakket of een kerstcadeau voor familie, maak het persoonlijk met bedrukte kerstballen. Voorzie de kerstdecoratie van uw eigen logo, foto, naam of tekst: u bepaalt helemaal zelf wat wij op de kerstballen drukken.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Kerstbal bedrukken: altijd full colour

De kerstballen van Reclameland zijn te bestellen in 2 kleuren: wit en zilver. Ze zijn aan 1 zijde full colour te bedrukken. De ondergrond van de bedrukking is wit. Zo kunt u uw kerstballen naast een full colour bedrukking, ook voorzien van een witte bedrukking én komen alle kleuren mooi naar voren. Het bedrukbare gebied is een cirkel met een diameter van 35 mm. Goed om te weten: het kroontje van de kerstbal heeft een gouden kleur. De kerstballen hebben een diameter van 80 mm en zijn gemaakt van sterk kunststof met een matte uitstraling. Doordat de kerstballen van kunststof zijn gemaakt, hoeft u zich geen zorgen te maken over glasscherven!

Gepersonaliseerde kerstballen maken

Uw eigen kerstballen maken is bij Reclameland erg gemakkelijk! Gaat u zelf aan de slag met een ontwerpprogramma? Door ons template te gebruiken weet u zeker dat uw drukbestand voldoet aan onze aanleverspecificaties. Uw drukbestand uploadt u in onze uploadtool. Heeft u nog geen drukbestand gemaakt? In onze ontwerptool geeft u eenvoudig vorm aan uw eigen ontwerp. Zo kan iedereen snel en eenvoudig kerstballen bedrukken!

Vragen?

Heeft u vragen? U kunt eenvoudig contact met onze klantenservice opnemen via onze contactpagina. U krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.