0 producten € 0,00

Geboortedrukwerk

De geboorte van een kind is voor iedereen een erg bijzonder moment. En dat moet natuurlijk gevierd worden! Aan de hand van geboortedrukwerk bijvoorbeeld. Geboortekaartjes rondsturen en een geboortebord in de tuin zijn manieren om iedereen het goede nieuws te laten weten. Het vastleggen van de vele bijzondere momenten kan onder andere op dibond, forex en canvas.

Van geboortekaartjes tot geboorteborden

Er zijn tegenwoordig veel creatieve manieren om de geboorte van een baby aan te kondigen en om het nieuws te verspreiden. Allereerst natuurlijk de geboortekaartjes. Nog altijd zijn de 'good old' kaarten het populairste geboortedrukwerk. Zet de naam, de geboortedatum, het gewicht en andere belangrijke informatie op de kaart en stuur het rond naar familie, vrienden en bekenden. Bij Reclameland kunt u uw eigen ontwerp uploaden en ontwerpen, wel zo persoonlijk.

Het nieuws verspreiden kan natuurlijk ook aan de hand van zogenaamde geboortestickers. Maak een mooie sticker met de naam van jullie aanwinst en plak het op het raam of deur. Zo weet iedereen dat de straat een nieuwe bewoner heeft! Nog groter aanpakken? Hartstikke hip zijn de geboorteborden, ook wel bekend als makelaarsborden. Deze borden zijn er in verschillende versies. Denk aan de raamborden om op het raam te plakken, maar ook aan een tuinbord op een standaard voor in de grond.

Babykleding om cadeau te geven

Bent u niet zelf in verwachting of net bevallen, maar wilt u iemand anders een uniek cadeau geven vanwege de geboorte? Ook dan zit u bij Reclameland goed. Bij ons kunt u bijvoorbeeld rompertjes, babymutsjes en slabbetjes laten bedrukken. Een leuk en praktisch geboortecadeau die u extra persoonlijk kan maken met een unieke tekst, logo of foto van de kleine.

Geboortedrukwerk bij dé online drukkerij Reclameland