0 producten € 0,00

Koningsdag drukwerk

Koningsdag wordt één groot feest met de Koningsdag artikelen van Reclameland. Laat bijvoorbeeld uw eigen oranje t-shirt bedrukken, val extra op met een groot spandoek met eigen opdruk of proost op de Koning met uw eigen bedrukte bierviltjes. Met ons Koningsdag assortiment bent u gegarandeerd klaar voor het feest!

Koningsdag: dag dat u gezien wilt worden. Reclameland helpt u om van deze dag één groot feest te maken. Hoe wij dat doen? Door het allerbeste drukwerk te leveren in, natuurlijk, de kleur oranje.

Alles wordt oranje!

Wilt u het goed doen, dan pakt u het groots aan. Figuurlijk, maar ook zeker letterlijk. Spandoeken en vlaggen zijn daar ideaal voor. Een podium, uw eigen (horeca)zaak of een marktkraam tovert u zo in een mum van tijd om naar een oranje trekpleister. Perfect! Voeg daar nog posters, flyers en folders aan toe en het promotieplaatje is helemaal compleet.

Feesten in stijl

Voor het ultieme Koningsdag gevoel wilt u het oranje zo veel als mogelijk door trekken. Dat begint buiten al met bijvoorbeeld een stoepbord. Hiermee kunnen mensen eigenlijk niet meer om u heen. Als u de tafels vervolgens ook nog aankleedt met bierviltjes, onderzetters en placemats in stijl, dan weet u zeker dat u helemaal goed zit. Voor de gelegenheid een eigen drankje gemaakt? Met de flesetiketten geeft u het de aandacht die het verdient. En eventueel kunt de fles zelf nog aankleden met een flessenhanger.

En de drankjes? Die geef je mee in handige draagtray. Goed voor liefst 6 of 9 drankjes. Dat scheelt toch heel wat lopen richting de bar.

Unieke kleding voor Koningsdag

Of u nu naar een groot feest gaat of mensen in uw eigen zaak ontvangt: kleding is erg belangrijk! Voor u en uw werknemers is het zelfs eigenlijk noodzakelijk om in de sfeer mee te gaan. Dus: steek iedereen in het oranje met eigen T-shirts en trui. Achter de bar en in de keuken kunnen ze niet achterblijven met een eigen schort.

Drukwerk bij dé online drukkerij Reclameland

Reclameland BV is een online drukkerij. Professionaliteit staat bij ons voorop. Zo werken we met de beste offset en digitale drukpersen en buigen onze medewerkers veelal op jarenlange ervaring. Drukwerk leveren we dan ook altijd in hoogwaardige kwaliteit. Reclameland is met een uitstekend logistiek netwerk dé nummer 1 online drukwerk leverancier.