0 producten € 0,00

WK voetbal drukwerk

Nog eventjes wachten en het WK voetbal begint weer. Eén van de grootste sportevenementen ter wereld wordt dit jaar in Qatar gehouden. Niet zoals gebruikelijk in de zomer, maar het begint in november. De WK finale zal net voor kerst gespeeld worden. Lukt het het Nederlands Elftal om ver te komen in het toernooi? Met de support vanuit Nederland moet dat toch lukken!

Oranje aankleding

Laat zien dat u achter het land staat! Met een oranje hoodie of vest laat u zien wie u support. Zorg dat al uw medewerkers in het oranje rondlopen. Niet alleen ziet het er professioneel uit, het verhoogt ook nog eens de sfeer. Wilt u het helemaal sportief aanpakken? Dan zijn de bedrukte sportshirts perfect. Hardlopen, voetballen, bankhangen: u kunt er alles mee!

Drukwerk voor uw café

U wilt natuurlijk goed voor de dag komen bij de voetballiefhebbers. Een café en bierviltjes horen bij elkaar. Laat bierviltjes bedrukken met uw logo aan de ene kant en een mooi oranje gerelateerd ontwerp aan de andere kant. Voetballiefhebbers blijven het liefst de hele wedstrijd zitten. Toch moet er af en toe drinken gehaald worden. Met de handige draagtrays met eigen bedrukking beperk je het aantal tochten naar de bar. Zo hoeft niemand een doelpunt te missen. En kijk je niet vanuit een café? Dan is het altijd leuk om het bij jouw thuis of op kantoor om te toveren in een café setting!

Tafel aankleden in stijl

Hoe leuk het voetbal ook is, er wordt niet alleen maar voetbal gekeken. Een wedstrijd kan niet zonder een hapje en een drankje. Maar wat heb jij allemaal te bieden? Met een eigen menukaart laat je eenvoudig zien wat jouw klanten bij jou kunnen bestellen. En om de aankleding van de tafel compleet te maken, zorg je voor zelf ontworpen placemats. Uiteraard helemaal in voetbalstijl, zodat de sfeer er direct goed in zit.

Kwaliteit bij dé online drukkerij Reclameland

Reclameland BV is een online drukkerij. Professionaliteit staat bij ons voorop. Zo werken we met de beste offset en digitale drukpersen en buigen onze medewerkers veelal op jarenlange ervaring. Drukwerk voor verkiezingen leveren we dan ook altijd in hoogwaardige kwaliteit. Reclameland is met een uitstekend logistiek netwerk dé nummer 1 online drukwerk leverancier en het startpunt voor een succesvolle verkiezingscampagne.